Empties #1






Vrijeme je za moj prvi empties iliti potrošeni proizvodi post! Zbog faksa nisam baš pratila koliko imam stvari za ovaj post pa ih se bome dosta nakupilo. Stoga si skuhajte kavicu ili čaj i nastavite čitati ako vas zanima što sam ja potrošila u zadnja tri mjeseca.

Prvo na redu dolaze proizvodi za usne.



1. Labello Lip Butter Raspberry Rose koji ima svoju zasebnu recenziju: http://luxmakeuplover.blogspot.hr/2016/11/recenzija-labello-lip-butter-raspberry.html
tako da neću dužiti.




2. Ovom proizvodu je davnih dana istekao rok i vjerovatno ga više ni nema u prodaji koliko ga već imam haha! Bacila sam ga čim sam ga našla na dnu ladice.


 


3. Ovaj balzam je bio u paru Maybelline SuperStay 24 color sjajila i budući da mi je bio najbliže dok sam se šminkala koristila sam ga ispod mat ruževa tako da sam ga brzo potrošila.




4. Za essence liplinere već i vrapci na grani znaju, a nijansu 11 in the nude sam potrošila zbija brzo. I koliko ju volim dovoljno govori činjenica da sam već novu počela koristiti!


5. Iako je ovo bila olovka za oči od S-he,ja sam je koristila za usne pošto imam masne kapke na kojima olovke jednostavno sklize. Tih par puta kad sam koristila ovu olovku je bila baš lijepa lilo-ljubičasta boja.



6. Dva nude ruževa, jedan je od Makeup Revolution,a drugi od essence-a. Kremasti,mazivi, ma bili su odlični.

Iduće na redu su zubne paste.


7. Ne znam za vas, ali mene ova Signal White Now nije oduševila. Nikakve bijelije zube nisam imala.



8. i 9. Ali zato sam potrošile dvije tubice ove odlične crne paste, treća se troši i kad nju dokrjačim kupujem ful size ovog proizvoda. Na mojim zubima stvarno djeluje, već nakon par korištenja su bijeliji.



Zatim lakovi. 10. i 11. Znam da većina vas obožava ovaj lak,kao i ja! Nokti mi toliko divno narastu,pravi je spas nakon geliranih noktiju. Eveline 8in1 ima moju najveću preporuku!

Iduće na redu su parfemi.




12. Mon Amour toletna vodica je bila baš svježeg i lijepog mirisa. Ali ja više volim jače parfeme tako da mi je drago što sam ga potrošila hehe.
13. i 14. Evo,iskreno ne znam zašto sam ova dva parfema uopće imala u svojoj kolekciji. Sigurno su dobiveni na poklon jer toliko užasno mirišu/smrde da ih ja nikad ne bih kupila ni nosila. Stoga sam ih odlučila pobacati jer zaista ne znam kome bi ovi mirisi odgovarali.

 Zatim dekorativni,pa preparativni proizvodi za lice.

15. Essence all about matt! sasvim pristojno obavija svoj posao,ali ću za svoju normalnu do mješovitu kožu morat naći boljeg saveznika.

16. Iz ovog minijaturnog testera nisam mogla dobiti neke općenite dojmove tako da...

17. Catrice stvarno ima odlične pudere,a takav je i ovaj bio. Čista petica!

18. Ovaj proizvod od Max Factora je trebao bit za prekrivanje,ali meni je bio pretaman tako da sam ga koristila u svrhu konturiranja i to se pokazao sasvim solidnim.


19. i 20. Gospođa majka i ja mahnito trošimo miceralne vode tako da nije ni čudo što su se u emptiesima našla čak dva,a to su Garnierova i Bourjoisova. Garnierova miceralna mi je mrvicu bolja od Bourjoisove.


21. i 22. Isto tako sam potrošila i dva dvofazna čistača koje najviše koristim zbog vodootporne maskare koju na dnevnoj bazi koristim.


23. i 24. Potrošila sam i dva šampona: Olival od čička i Nivea za plavuše. Sasvim su solidno obavljali svoj posao.


25. i 26. Kao što vidite volim mazilice za tijelo slistititi do kraja haha! Riječ je o Niveinom losionu za normalnu kožu i Ziaja natural argan oil.


27. i 28. Potrošila sam i dvije kreme za ruke. Biobazina Winter cream me nije nešto oduševila,ali zato sam essenceovu limitiranu kremu koristila svakodnevno. I toliko fino miriše na vaniliju i Božić da mi je malo bilo i žao baciti je. Mogu se samo nadati da će i idućeg Božića essence izbaciti sličnu kremicu.



29. Essence sjenilo za obrve sam odavno potrošila,ali samo svjetliju nijansu. Tamniju sam nedavno prebacila u jednu drugu paleticu tako da mogu napokon baciti ovo.

30. Nivea Care krema za lice & tijelo je bila više impluzivna kupnja jer mi je na moru taman nestalo moje dnevne kreme. Bila je sasvim okej, ali mislim da za lice ipak trebam drugačiju njegu nego za tijelo.

31. Baby losion skoro uvijek koristim nakon depilacije i u tu svrhu je stvarno super.

32. Afrodita Lemon grass smo koristili za pranje ruku,ali ja sam ga koristila i za pranje mojih kistova.


33. Ove dvije četkice sam napokon odlučila bacit. Nakon što ih ne koristim više od 6 mjeseci vrijeme im je za smeće,a i stvarno su se ofucale više.

34. Balea Rasier Gel uvijek koristim ovaj isti i odličan mi je, Roza tekućina, divan miris i ugodno brijanje! Sad sam uzela neki egzotični od Balea, ali sigurno će biti odličan kao i ovaj.

35. Vichy terminalnu vodu sam slučajno počela koristiti. I istina je kad kažu da kad počnete koristiti terminalnu vodu shvatite da ju trebate. Odlična je za hidritaciju lica i osvježavanje. Uskoro namjeravam kupiti ful size.

I došli smo do zadnjeg proizvoda! 36. Ulje za kosu od avokada, mislim da je proizvođač Olival. Bio je super u svim namjenama. Za vrhove kose, za tjeme,kao pakung, na mokru ili suhu kosu! Obožavam ulja,pa tako sam i ovo.

I evo,došli smo do kraja posta! Svaka čast onima koji su sve pročitali,meni je bilo teško i pisati haha! Da li ste i vi koristile neke od ovih proizvoda i koje mi preporučate? Usto,voljela bih da mi napišete kakve da postove ubuduće ubacim. Svaka sugestija je poželjna!

Xoxo, Lux 

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Garnier Botanical Cream sa grožđanom vodom

Mayani Design set kistova - Unicorn Brush Set Spiral Black - recenzija

Makeup Revolution puder u prahu - Luxury Banana Powder Recenzija