Empties #3



Dobrodošli u današnji post, treći empties! Ovakva vrsta posta mi je najdraža za čitati,ali je ne volim baš pisati. Zato se nakupilo podosta proizvoda koje ću vam danas samo ukratko predstaviti. Ako nekoga zanima više,pišite mi u komentarima. Pa krenimo ...







Napokon sam se odlučila riješiti viška trepavica koje sam nakupila tijekom mjeseci. Većinu sam nosila po par puta i vrijeme im je za smeće.






Potrošila sam dva gela za tuširanje i to isključivo u svrhu pranja kistova jer se ne volim baš prat gelovima,više preferiram sapun. Ova bočica je došla u nekakvom poklon paketu skupa s losionom za tijelo koje trenutno trošim. Marseillais gel je bio jako nježan i jako mi se sviđa miris.

Marseillais šampon mi je bio solidan, isto kao i ova dva od L'oreal-a. Nivea conditioner je bio jako nježan,možda i prenježan za mene. Balea pjena za brijanje mi je bila super u ljetnim mjesecima, em zbog mirisa, em zbog posla kojeg je izvrsno obavljala.






Potrošila sam dva balzama, i to EOS s mentom i neki random od čokolade. EOS sam taman na vrijeme potrošila,jer mu za dva mjeseca istječe rok trajanja od 24 mjeseci. Drugi je bio čisto solidan balzam,ali mu je naljepnica izgubila pa ne znam ni od koga je haha.





Ako nešto moja mama i ja trošimo na tone,to su apsolutno blazinice haha! Beauty kiss su bile solidne,ali su mi draže ove iz Mullera.







Odlučila sam i pobacati neke ''alate'' koji su mi se već istrošili i nisam ih ni koristila.




Rosal skidač laka mi je solidan, dok su Aveo svi hvalili pa sam ga uzela,ali čini se da su mu taman promijenili formulu. Meni je isusivao kožicu oko noktiju užasno. Nivea krema za ruke mi je bila super, mirišala mi je nekako po moru. Eveline lak za nokte je već ne znam koji potrošen. Obožavam ovaj proizvod! I bacila sam neki mali lak koji se sav već stvrdnuo.







Od dekorative sam potrošila dva pudera: od Catrice i L'oreal. Mislim da ne moram ništa govoriti - ovi puderi su moj MUST HAVE. Catrice maskara mi je bila dobra,ali se ambalaža raspala, nisam je više mogla otvoriti. Essence maskaru obožavam oduvijek. I bacila sam Catrice boost - to su kao nekakva vlakna koja bi trebala produziti trepavice, meni je to bilo užasno.







Od Nivee sam potrošila miceralnu i tonik. Big like za tonik, ima taj neki miris koji me podsjeća na čistoću. Dvofazne čistače trošim kao luda. Dušu su dali za moje vodootporne maskare. CV mi je čudan poklopac, uvijek mi je pola proizvoda ispalo u umivaonik. Mixa je super,ali malo prevelika cijena za nešto što potrošim u dva tjedna. Baleu oduvijek koristim, i sad imam taj dvofazni čistač u ormariću.








Dove losion sam ukrala od mame, predobar mi je bio, dok sam tijekom ljeta koristila Tutti frutti koji je mirišao po trešnjama, divotica jedna! Nivea krema za normalnu do mješovitu kožu je moja ponovljena kupnja,obožavam ovu kremu. 





Ove vlažne maramice uvijek imamo u stanu! Koristim ih za sve živo,pa tako i za skidanje šminke. Odlične su mi :) 





I zadnji proizvodi su ovo Macadamia ulje - ne znam je li to samo do mene,ali imam osjećaj da ovo ulje nije napravilo ništa bolje mojoj kosi nego neko jeftinije. She .. is fun je moj dječji parfem koji sam koristila tijekom ljeta jer je jako lagan i osvježavajuć. Balea maska za lice mi je bila užasna,preskočite ju svakako. 


I došli smo do kraja posta! Nadam se da vam se svidio, da li ste vi koristili neke od ovih proizvoda?

XOXO, Lux :* 

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Garnier Botanical Cream sa grožđanom vodom

Mayani Design set kistova - Unicorn Brush Set Spiral Black - recenzija

Makeup Revolution puder u prahu - Luxury Banana Powder Recenzija