Empties #7 iliti potrošeni proizvodi!

Drage moje, za danas sam vam pripremila post o proizvodima koje sam potrošila narednih mjeseci. Nisam baš svaki proizvod slikala tako da ih ima manje,ali svakako će biti dosta za jedan post. Stoga,ako vas zanima - nastavite čitati. 


 Potrošila sam 3 maske, koje ste mogle vidjeti u prošlom postu o New In-u. 
Riječ je o dvije Garnier maske i jednoj od essence-a. Od essence-a maska je više za estetiku,a ne da radi nešto po meni, dok su Garnierove bolje i svidjele su mi se, iako ostavljaju neki film na licu na kojeg se čovjek mora naviknuti. 




Pobacala sam hrpu maskara koje su mi samo stajale u ladici, potrošila sam tri od Catrice, te tri od Essence. Sve su mi bile u redu,ali ljubičastu od Essence po mom mišljenju preskočiti, ništa mi nije napravila. 



Potrošila sam L'oreal gel za oči koji već duže vrijeme imam,pa se već sav isušio. Čim sam njega potrošila, počela sam više voditi brige da stavljam liner redovito. Eh, ironije. 


Dove gel za tuširanje predivnog mirisa sam koristila za pranje četkica i tu je odlično poslužio, ne sumnjam da bi bio dobar i za tijelo. 


L'Angelica šampon za kosu mi je bio odličan, i trenutno isprobavam neke druge njihove šampone. Olival tester je ipak premala količina da bih nešto konkretno mogla reći i meni su ovakvi testeri šampona i sl. zaista beskorisni. 


Kao i u svakom emptiesu, mora se tu naći dvofazni skidač. Volim ovaj Garnierov oduvijek i zauvijek, dušu dao za vodootporne maskare.


Ove blazinice su bile u redu, ali sumnjam da ću ih opet kupiti. 




 


Aldo Vandini losion za tijelo sam brzo potrošila jer je manja količina, ne mogu ništa puno reći o ovom proizvodu, mislim da bi trebala kupiti veću bočicu da sažmem mišljenja o losionu. I ovaj tester sam brzo potrošila. 




Potrošila sam svoje najdraže vlažne maramice koje stalno nosim u torbi, kupljene su u Offertissmi i meni su odlični. Također bacam spuživu za šminku jer se sva istrošila. 

I to je to za današnji post, nadam se da vam se svidio. Slobodno ostavite komentar i šaljite prijedloze za iduće postove.

Xoxo, Lux :*


https://www.instagram.com/luxmakeuplover/ - moj instagram,ako niste, slobodno me zapratite :) 





Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Garnier Botanical Cream sa grožđanom vodom

Mayani Design set kistova - Unicorn Brush Set Spiral Black - recenzija

Makeup Revolution puder u prahu - Luxury Banana Powder Recenzija