Empties #2


Drage moje, evo nas u empties postu broj 2. Pripremite si kavicu/čaj i nešto za grickanje jer će ovo biti poduži post. Pa da ne dužim, krenimo ...

1. Prva potrošena stvar danas su dvije vrećice od blazinice, i to od Beauty Kiss (100 komada) i Caterine Cotton pads (120 komada), mislim da tu nemam šta pisati, solidno su obavljale svoj posao i vjerovatno ću ih opet kupiti nekada. I od 100% su pamuka, to mi je važno kod blazinica.

 


2. Nadalje, potrošila sam čak četiri dvofazna čistača od prošlog empties posta što dovoljno govori o tome koliko ih koristim (čitaj:svaki dan). Sva četiri su odlično obavljala svoj posao, oči me nisu pekle i nastavit ću ih i dalje rotirati. Balea dvofazni je već drugi u upotrebi, mada mi je njegova militraža od 100 ml premala. Garnier - molim te napravi ove čistače u double verziji!! Odličan dvofazni čistač, najdraži čak. Njegova militraža je 125 ml, ali i dalje premalo. I sad dolazimo do Bourjois čistača u Maxi formatu koji mi je najisplativiji zbog njegove militraže od 200 ml.



3. Potrošila sam vjerovatno i više od dva šampona,ali samo sam se ova dva sjetila staviti u vrećicu za empties,a ne u smeće. Head&shoulders ocean energy je moj spas svaki put kad imam probleme s prhuti, obožavam njegov jaki miris i kako mi dobro očisti kosu. Osim toga, militraža od 400 ml je sasvim dostatna za nekoliko tjedana pranja kose. S druge strane me Garnierov Ultra doux Marvellous shampoo uopće nije oduševio, to jest ostavio me posve ravnodušnom tako da ne vjerujem da ću ovaj šampon ponovno kupiti.



4. Idući na redu su proizvodi za nokte. Eveline Maximum nails growth je po ne znam ni ja koja potrošena bočica. Ovaj lak usporedno trošimo mamica i ja, predivno izgleda na noktima nakon nekoliko slojeva,a da ne pričam koliko mi nokti rastu od kad ga koristim. Essence nail polish remover ultra me nije oduševio, solidno je obavljao svoj posao,ali ništa posebno. I mislim da mi je on isušio zanoktice,ali nisam sigurna. S-he stylezone olovka za nokte mi već dugo stoji u kozmetičkoj torbici,a ne koristim je baš pa sam je odlučila baciti.



5. Već neko vrijeme tražim dobre sheet maske, a u Dm-u je bila akcija 1+1 gratis,pa sam odlučila uzeti Garnierove. Maske su jako osvježavajuće i uživala sam ih koristiti. Dok me je s druge strane,ova Baleina maska počela peckati par minuta nakon što sam je stavila. Bile su dvije u kompletu,a ja sam potrošila jednu. Druga čeka u kupaonici, možda se ovih dana odvažim ponovno je isprobati.


6. Wickies soft vlažne maramice kupujemo već godinama i korisne su za sve. Ja ih najviše koristim za skidanje šminke,kao korak broj jedan. U tu svrhu su se super iskazale, skinu veliku većinu šminke. Fa soap+lotion je stvarno fino mirišao, i uz njega mi neka jača njega ruku nije trebala.



7. Bruno Banani Magic Woman je prošlogodišnji rođendanski poklon, i dosta dugo mi je trebalo da potrošim količinu od 20 ml jer mi je miris baš bio za izlazak stoga sam ga koristila uglavnom vikendima. Međutim toletna je voda,a ne parfem pa se nije dugo zadržavao na koži, što mi se ne sviđa.



8. Ovaj Tutti Frutti Sugar Body Scrub je toliko fantastično mirišao po višnji i ribizu da mi je svaki put kad bih ga otvorila došlo da ga pojedem! Osim mirisa, odlično je radio piling kože i ponovno ću ga kupiti kad ga nađem (pišite mi ako znate gdje imaju Tutti Frutti proizvodi).






9. Osim ovih pasti za izbjeljivanje koristila sam i normalne,ali njih sam bacala. Pa krenimo od Biobaze i Deep White paste. Ova pasta ima najodvratniji okus ikada. Nije ni približno potrošena jer ju jednostavno nisam mogla okusom ni malo smisliti. Tako da vam ne mogu dati neke utiske o njoj. SensiDent Black&white je impluzivno kupljena u Milleru i nije me nešto oduševila, nije mi izbijelila zube.Himalaya herbals Sparkly White pasta mi je bila čisto solidna šta se tiče izbjeljivanja. Ali najdraža mi je Beauprox Black for white pasta koja mi stvarno izbijeli zube i voljela bih ju je naći u full size (također,ako netko zna gdje se može kupiti,pišite mi).



10. Macadamia Deep Repair Masque je uzorak količine 30 ml, tako da sam ju koristila dva puta i smatram da to nije dovoljno za neke dojmove pa ih neću ni pisati,samo ću reći da maska odlično miriše i da je izuzetno kremasta. Garnier mineral Invisible dezodorans roll on je već ne znam koji potrošeni, obožavam ga! La Roche-Posay Eau Micellarie Ultra od 50 ml mi je potrajala nekih tjedan,dva i tad mi je bila odlična. Međutim nisam sigurna koliko je isplatljivo dati puno novaca za miceralne vode,tako da će kupnja full sizea malo pričekati. Balea Sensitive dezodorans sam nosila u kozmetičkoj torbici i koristila u hitnim slučajevima. U svakom slučaju,bio je sasvim solidan. Moroccnoil light sam dobila u nekom časopisu, ima 10 ml. Fino miriše i nije mastan, te se brzo upijao u moje suhe vrhove. I potrošila sam Ziaja Goat's milk day cream od 10 ml, ali je krema za suhu kožu te mi nije odgovarala za lice.




11. Bacila sam ovo slatko ogledalce jer se više nije moglo zatvoriti te sam se bojala da se ne razbije. Također uvijač više nije obavljao svoju funkciju pa ide u smeće. Tri spužvice su bile dobre, ali ne preferiram takve stvari duže vrijeme imati zbog bakterija.




12. I sad malo dekorative... Essence soft touch mousse make-up je napokon potrošen i jedva ga čekam baciti, ovaj proizvod imam već godinama. Catrice olovka za obrve mi je već ne znam koja po redu i za mene nema boljih olovaka za obrve! Essence longlasting lipliner u nijansi 08 girl next door je odlična olovka za svaki dan i kupit ću si novu čim prije. Te Maybelline Affinitone puder za sve tipove kože mi je bio solidan, ali sada tražim pudere s jačim prekrivanjem. 



 
13. Evo iskreno, sramim se sama sebe kad vidim koliko sam maskara nagomilala. Essence I love Extreme maskara je moja must have maskara! Vjerna sam joj već godinama, i sad u je ladici imam. Odlična mi je gornje trepavice, ne trusi se, ne preslikava i vodootoporna je. Sve šta tražim od maskare. Max Factor 2000 calorie waterproof volume ima odličnu četkicu za donje trepavice i njoj sam isto već godinama vjerna. Većina ostalih maskara su nevodootporne (dobivene na dar) i samo ću ih nabrojati jer ih praktički nisam ni koristila da bi vam mogla neke dojmove prenijeti. L'oreal Mega Volume Miss Manga, Smart girl gets more Giant lashes mascara, Look by Bipa Vamp Eye (vodootporna i koristila sam ju,ali mi je bila 'meh'),W7 Electrica je plava maskara što je razlog zašto je nisam koristila, Evelin Big volume lash waterproof mi je bila čisto solidna, Maybelline Push up drama, Maybelline Classic Volum' waterproof mi je bila dobra i zadnja na redu je Max Factor MasterpieceMax koju sam nosila u torbi i uglavnom davala drugim curama da si poprave šminku haha.




I evo došli smo do kraja, mislim da stvarno dosta toga trošim i bacam,a ne kupujem previše, te sam ponosna na sebe! Želim vam lijep dan!
Xoxo, Lux :*

Primjedbe

Objavi komentar

Popularni postovi s ovog bloga

Garnier Botanical Cream sa grožđanom vodom

Mayani Design set kistova - Unicorn Brush Set Spiral Black - recenzija

Makeup Revolution puder u prahu - Luxury Banana Powder Recenzija