Empties #5 iliti potrošeni proizvodi!

Drage moje dame, žao mi je što nisam jako dugo pisala na blogu, fakultet je ipak uzeo svoj danak. Trudit ću se bar pisati jedan post po tjednu. Današnji empties post ću započeti s proizvodima za tijelo koje sam potrošila. Pa krenimo... :)



Potrošila sam peeling za tijelo od Svantevida, dobiven je na poklon pa nisam sigurna gdje se može kupiti i koliko košta. Peeling mi je bio odličan,ima grube čestice,ali ne pregrube i koža mi je bila divno svilenkasta nakon njega.
Za BioOil ulje vjerujem da ste svi čuli, ja sam ga koristila na području stražnjice gdje imam strije, ali ne mogu reći koliko mi je pomogao. Doduše tu je bitno samo da se spriječi nastanak novih uz pomoć peelinga i dobre kreme za tijelo.
Tu mi je odlično poslužio Dove DermaSpa uplifted+ body lotion. Potrošila sam ga do zadnje kapljice kao što možete vidjeti. Brzo se upija u kožu i miriši neutralno,kako ja i volim.
Nadalje,potrošila sam Veet kremu za uklanjanje dlačica, mislim da je klasika s više manje svim proizvodima tog tipa da ne uspiju baš svaku dlačicu maknuti, ali moram priznati da mi nakon toga sporije dlačice rastu. Možda ga kupim ponovno jednom.
I zadnji proizvod za tijelo je ova kupka koja je kupljena u Njemačkoj,pa mislim da nema smisla da nešto previše pišem o njoj. Konkretna kupka finog mirisa i lijepe ljubičaste boje.


 

U prošlom empties postu sam vam napisala da mi ova Totes meer salz maska od Today nije odgovarala, i tako je i ostalo. Lice me počne peckati nakon minutu,dvije i to mi se nikako nije svidjelo. Za razliku od nje Peel-off maska od istog brenda mi je bila super,uživala sam koristeći je. 


Standarni proizvod u mojim empties postovima je ovaj Garnier dvofazni čistač za oči koji obožavam, odlično mi skine vodootpornu maskaru i od kad ga koristim nikad me nisu oči pekle ili nešto slično.
Alverde vodica od jabuke i limete mi je bila odlična ujutro da me razbudi divnim,osvježavajućim mirisom, obožavala sam ovaj proizvod i mislim da ću ga svakako opet kupiti kad se nađem u prilici.
Balea Aqua serum je klasika, mislim da ste sve čule za ovaj hvaljen proizvod. Ja nemam nikakve zamjerke,odličan mi je bio tijekom ovih hladnih dana i u prilog mu govori i činjenica da sam ga opet kupila! S druge strane ovaj Balea peeling gel slobodno preskočite ako naletite uopće na ovaj proizvod,nisam sigurna ni da li se više proizvodi. Nikakav peeling mi nije obavljao, proizvod je baš meh. 


Također sam potrošila i ovu pastu od Colgate Max white i moram priznati da ja nisam primjetila neku značajniju promjenu što se tiče bijeline zubiju. 


Sljedeće su proizvodi za kosu ... Potrošila sam dva šampona, ovaj od L'oreala mi je bio čisto konkretan proizvod,ali ja baš ne obožavam te šampone jer imam osjećaj da mi rade veću štetu nego korist. Za razliku od njega, L'angelica šampon mi je bio fantastičan, trenutno isprobavam neke druge šampone od njih,ali generalno su mi stvarno super šamponi.




Potrošila sam ovo kokosovo ulje, isključivo sam ga koristila prije pranja kose kao neki pakung i ostavljala sam ga neko vrijeme na glavi da se upije, dobar proizvod.
Alverde ulje za kosu sam jedva dočekala da ga potrošim, nisam sigurna da mi je išta radio za kosu. S druge strane Macadamia tester ulja mi je bio dovoljan da poželim kupiti normalnu veličinu ovog ulja. Još nisam,ali mislim da ću se počastiti za rođendan koji mi je za dva dana :)



Wickies baby wipes su klasika kod mene,obožavam ovaj proizvod, koristim ga za doslovno sve, a isto tako i za prvi korak skidanja šminke. 


Ovaj tester Abercrombie&Fitch parfema mi je bio solidan,ali nisam poželjela kupiti full size proizvod. 


Kao što vidite,bila sam vrijedna u trošenju lakova... Crni Colorama lak i Smart girl gets more su se već posušili pa sam ih odlučila baciti jer ih je ionako ostalo jako malo. S druge strane Eveline maximum nails growth je standardan proizvod u mojim empties postovima i obožavam ovaj lak! Maybelline Superstay lak za nokte mi je bio predivan, neka svijetlo smeđa,mauve nijansa.



Odlučila sam napraviti čistiku malo u dekorativi pa sam pobacala ove tuševe i olovke koji su se već i isušili koliko stoje u mojoj ladici haha! Također sam se odlučila kontrolirati kod kupovine ovih proizvoda iz razloga šta ih ne koristim na dnevnoj bazi i nisu mi toliko potrebni.



Isto tako sam radila čistiku među kistovima jer sam si bila naručila nove,pa sam pobacala ove koji mi ničem ne služe i samo stoje.
I to bi bilo to! Svaka čast ako ste došli do kraja ovog posta, stvarno je podugačak. Recite mi da li koristimo neke iste proizvode?

Xoxo, Lux :* 

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Garnier Botanical Cream sa grožđanom vodom

Mayani Design set kistova - Unicorn Brush Set Spiral Black - recenzija

Makeup Revolution puder u prahu - Luxury Banana Powder Recenzija