Essence You better work - Fixing spray i Length definition mascara

Dobrodošle u današnji post,drage moje! Danas vam predstavljam novitete iz Essence You better work kolekcije,a riječ je o fiksatoru i maskari. Pa ako vas zanimaju moji dojmovi o ovom dvojicu, nastavite čitati i ne zaboravite se pretplatiti na moj blog kako bih redovno dobivale moje postove! I osim toga, vjerujem da ste primjetile da sam manje pisala ovih tjedana,ali od lipnja će se to promijeniti. Pa da ne dužim, krenimo... 

Fixing spray 


Bočica dolazi u pakiranju od 50 mililitara, što je dosta malo s tim da ostali moji fiksatori imaju preko 100 ml. Ali praktičnije je nositi ovog malca na razna putovanja i izlete, tako da mu je to ujedno i plus i minus. Na bočici piše da je Gym-proof,ali ja se zaista nadam da ne nosite šminku dok trenirate, jer osim što je jako nezdravo za vašu kožu, isto tako ne može dobro izgledati. 


Sviđa mi se što je u sastavu na prvom mjestu voda, te nije alkohol pri vrhu sastojka,kao što je to riječ s Avon fiksatorom. Proizvod vam može trajati do 12 mjeseci,ali zbog njegove male militraže sigurna sam da će je svatko potrošiti prije tog vremena. 


Prskalica radi sasvim solidno, ali neki put zna malo veće kapljice špricnuti, ali čim utapkate s blenderom u kožu,to više nije problem. Ima stvarno ugodan miris, i ostavlja lijep osjećaj na koži. Ne zateže i nije neugodan. 

Length definition mascara 


Maskara je također Gym-proof, plus navode da je i vodootporna. Tu činjenicu moram odmah otpovrgnuti, jer maskara uopće nije vodootporna, tako da i ne pomišljajte da odete s njom u teretanu. 



Maskara također ima rok trajanja 12 mjeseci,ali svi smo svjesni da će se osušiti daleko prije tog razdoblja. Ima 10 ml i oftalmološki je testirana. Četkica ove maskare je sasvim solidna, lijepo se može nanijeti na trepavice. Ono što meni jako smeta kod ove maskare,kao što sam već navela uopće nije vodootporna i trusi se tijekom dana. Zbog te dvije stavke,ova maskara mi je možda najgora Essence-ova maskara koju sam isprobala. 

Dakle,da sumiram cijeli post. Od ova dva proizvoda, svakako vam prije preporučam fiksator. On je stvarno odličan i njegova mala militraža dobro dođe kod putovanja. Maskaru ne preporučam, osim ako inače ne nosite vodootporne maskare, pa bi vam se možda mogla svidjeti,ali nikako ne preporučam curama kojima se maskara često trusi, preslikava i sve ostalo. 


Nadam se da vam se svidio ovaj post, slobodno ostavite komentar i recite mi da li ste isprobali neki od ova dva proizvoda? Do idućeg posta vam šaljem puse,xoxo,Lux:* 

Primjedbe

  1. Umjesto fiksatora nanosim tonik u spreju, ali s obzirom da je ovaj na bazi vode voljela bih ga isprobati. Steta da maskara nije toliko dobra kao neke druge njihove. Cula sam dosta pohvala za nju. Razmislit cu o kupnji. Super recenzija i slike 😊

    beautybydorotea.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  2. Jako mi se sviđaju postovi ovakva tipa! Imam fiksator od Farmasija, ali zanimljivo mi je kako još uvijek nisam navikla samo se pošpricati po licu... Još uvijek imam dojam da će mi se sve razmazati hahahahha :D

    onlymaja.blogspot.hr

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hahahah tako je i meni bilo na početku, naviknut ćeš se :)

      Izbriši

Objavi komentar

Popularni postovi s ovog bloga

Garnier Botanical Cream sa grožđanom vodom

Mayani Design set kistova - Unicorn Brush Set Spiral Black - recenzija

Makeup Revolution puder u prahu - Luxury Banana Powder Recenzija