SUMMER 2019. Bucket List - UPDATE

Dobrodošle u današnji post,drage moje! Prije nešto malo više od dva mjeseca sam na blogu napisala SUMMER 2019. Bucket list post, pa ako ga još niste pročitali savjetujem da pročitate prije nego nastavite dalje sa ovim postom. Dakle tu ću se ukratko osvrnuti na stvari koje sam uspjela ostvariti u ova dva mjeseca. Nadam se da će vam ovo biti zanimljivo jednako kao i meni! Pa krenimo... 


1. Go a bike ride ✓
- u prvom postu sam napisala kako bih voljela doći do Maksimira od Sesveta. Nisam to napravila, ali sam sjela na bicikl par puta te ću računati ovu stavku kao riješenu, iako nisam veliku kilometražu napravila,ali sam se opet vozikala biciklom. 

posljedica vožnje bicikla sa ruksakom 😊


2. Have a family board game tournament ✓
- Ovo će mi biti jedna od dražih uspomena ovo ljeto,zato jer smo ja,mama i baka igrale Crni Petar u našoj vikendici u osmom mjesecu. Tako smo se nasmijale dok smo pokušavale uvaliti jedna drugoj Petra, baš nam je dobro bilo. 

3. Get a temporary tattoo ✓
- Iako na moru nisam stavila tetovažu zbog svakakvih okolnosti, u osmom sam našla kod sebe one stare zlatne i srebrne tetovaže koje su bile užasan hit prije dva-tri ljeta te sam si stavila tetovažu na nogu da podsjeća na nanogicu. 


ono što mi je ostalo negdje skriveno 



4. Get book to read at the library X
- Ovu stavku nažalost nisam ostvarila, išla sam u knjižnicu po knjige, ali nikad ne bih zastala tamo da pročitam. Možda zato jer moja knjižnica nema neki kutak za čitanje već samo stolove, ne znam. 

5. Swim in a lake or river X
- Također nisam napravila, iako sam planirala ići na Mrežnicu, ali kao i sa svim planovima, propalo je, tako da nažalost ništa od toga ovo ljeto. Možda iduće.

6. Watch a sunset✓/sunrise X
- Zalazak sunca sam gledala nekoliko puta, ali izlazak nisam nijednom nažalost. Valjda sam bila prelijena da se dignem ranije haha! 😄


prekrasne boje! 



7. Go on a picnic ✓
- Divno mi je bilo kada smo nakon planinarenja razvukli dekicu i legli na njoj, pili sok, odmarali se i pričali. 

8. Go on a roadtrip ✓ 
- S obzirom da sam išla na more na Vir, išla sam busom više puta na Krk (znate,onak na jedan dan), na vikendicu par puta te na kraju u Varaždin na Špancirfest. Tako da sam se ovo ljeto zaista naputovala i odlično mi je bilo. 

9. Learn something new ✓ 
- Smatram da čovjek svaki dan nešto novo nauči,tako da vjerujem da sam i ja iako ne mogu reći što točno. Ali da sam ovo ljeto svašta iskusila i otkrila,jesam. 

10. Go to a museum X
- Za ovu stavku mi je posebno krivo što je nisam napravila, jer sam užasno htjela, ali nekako je nisam mogla nigdje uklopiti i eto. 

11. Lay on grass and look at the stars ✓
- Ležala sam i na travi i na plaži gledajući zvijezde, uživancija. Ovo ljeto sam vidjela čak tri zvijezde padalice! 

12. Hike a mountain ✓
- Preponosna sam na sebe jer sam sa bratom,mamom i još petero ljudi otišla na zapadni vrh Medvednice tj. na Kamene svate. Bili smo baš pravo planinarsko društvo i to bih ponovila još sto puta makar je bila teška staza i hodali smo sigurno 4 sata. Iduće mi je u planu na Velebit sa obitelji,tako da se baš veselim. 


divan pogled na vrhu 



13. Ride a roller coaster X
- Da li vjerujete da cijelo ljeto nigdje nisam vidjela lunapark?! Ja prakticki sebi ne mogu doći, ali idem u subotu na Rujanfest najvjerovatnije pa ću tamo svakako ići. 

14. Buy a new pair of sandals ✓
- Rekla sam vam već u prošlom postu da sam to već ostvarila,a sada vam mogu reći da sam te sandale toliko iznosila, baš su mi bile dobre i voljene. Nekoliko look-ova koje sam napravila s njima, na duge traperice nikako nisu išle i zato sam se prilikom kupnje dvoumila,ali kada je jedna djevojka ušla i rekla da mi predobro stoje,morala sam uzeti. 



isprobavanje

15. Drink a tropical drink ✓
- E ovu stavku sam ovo ljeto možda i malko previše radila! Jako volim koktele i uživala sam u njima, pogotovo u Mojitu i Aperolu. 



16. Have a sleepover ✓ 
- Jesam,spavala sam kod najbolje prijateljice i bilo nam je odlično, baš smo se dobro zabavljale jer smo plesale ''Just dance now'' i glupirale se. 

17. Make homemade icecream ✓ 
- I to odličan, od malina, banana, zrnatog sira i malo proteina. Baš je bio dobar i veselim se idućem ljeto da opet radim sladoled. 



18. Go to street festival ✓ 
- Nakon skoro 10 godina sam išla na Špancirfest u Varaždinu i odlično je bilo, baš je lijepo tako malo razgledati,prošetati, vidjeti u malom krugu jako puno različitih stvari. U Varaždinu je baš prekrasno! Jako lijep grad. 


stopala haha!




19. Have a summer reading list ✓
- Do sada sam pročitala 10 knjiga, tako da sam ponosna na sebe iako sam mislila da ću dogurati do 15,ali i ovo je odlična brojka, s tim da su skoro sve knjige bile odlične, samo dvije su bile baš dosadne i dugo mi je trebalo da ih pročitam. 

sunce i njeni cvjetovi - rupi kaur 


20. Take a beach photoshoot ✓ 
- Iako nisam baš skroz na plaži imala photoshoot,imala sam na moru,tako da i to računam, baš sam zadovoljna slikama i formom koju sam imala ovo ljeto. Svako ljeto sam si bila malo premršava i sada napokon imam kilažu koju želim. 






21. Cloud watching ✓
- Gledala sam oblake u moru,na plaži, u busu i dok sam se šetala. Stvarno je divno podignuti pogled gore i biti zahvalan na svemu što imaš. 

22. Spend less time on my phone ✓ 
- Ovo sam si omogućila time što sam si ograničila vrijeme na instagramu 2h i nikada nisam prešla preko toga, doslovno je bilo dana kad bih bila samo pola sata i zaista sam se trudila biti što manje opterećena mobitelom. Recimo, kada sam u osmom mjesecu putovala zbog posla, uvijek sam sa sobom imala knjigu koju sam čitala. 

23. Try new hairstyles X
- Na moru sam pokušavala najboljoj prijateljici isplesti pletenice i to je ispao blaži očaj. Ja jednostavno ne mogu to shvatiti, gdje koji pramen ide i kako zategnuti tako da je ova stavka neispunjena. 

24. Get a nice tan ✓
- Mislim da sa photoshootinga možete vidjeti da sam dosta pocrnila ovo ljeto i stvarno volim kada sam tamna, kosa mi je svjetlija, lice mi je ljepše. Jednostavno sam si ljepša kada sam tamna, ljeto je moje doba. 

25. Learn more spanish X
- Kriva sam, nisam učila španjolski. Jednostavno sam valjda kroz godine izgubila volju za tim jezikom, što mi je jako krivo. 

26. Find a job ✓ 
- Ovo je glavni krivac za neispunjene stavke sa ovog popisa,ali nisam mogla ne raditi, ne bih si mogla priuštiti neke stvari i postalo bi mi vrlo brzo dosadno. Našla sam posao početkom osmog mjeseca tako da već skoro mjesec dana radim. 

27. Include meditation into my life X
- Iako jesam meditirala par puta, po meni je to nedovoljno, voljela bih da sam više discipliniranija u uvođenju novih navika.  

28. Roller skating X
- Ovo ljeto role nisam doslovno nijednom izvukla ... Nisam sretna zbog toga, ali eto, šta je tu je. 

29. Summer movies out ✓
- Pri kraju ljeta sam bila u Tuškancu ljetnom kinu i gledala film koji vam NIKAKO ne preporučam,a to je Bilo jednom u Hollywoodu, uglavnom cijeli film neki chill,dosadica i onda zadnjih 15 minuta horor (za mene), ne trpim nasilje tako da mi je to bilo užas. 




30. Swim flippers ✓
- Plivala sam sa perajama ovo ljeto više puta i jako sam sretna zbog toga, ne znate koliko imate slabe mišiće na nogama dok ne počnete plivati sa perajama. Doslovno su me noge ubijale,ali je vrijedilo. 





Od 30 stvari, nisam napravila jedino 8 i pol. Ponosna sam na sebe zbog toga i baš imam osjećaj da sam ovo ljeto iskoristila maksimalno i općenito mi je osmi mjesec bio jako dobar mjesec. Kakvo je vama bilo ljeto? 


Do idućeg posta vam šaljem puse,xoxo,Lux:* 


Primjedbe

  1. Super post! Kao da je jučer bio početak ljeta kada sam čitala tvoje planove!

    onlymaja.blogspot.hr

    OdgovoriIzbriši
  2. Mnogo mi se sviđa ovaj post. Do sad nisam pratila tvoje postove, ali mi je krivo što odustaješ... :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti puno :) ah, nije mi više gušt kao prije i eto ...

      Izbriši

Objavi komentar

Popularni postovi s ovog bloga

Garnier Botanical Cream sa grožđanom vodom

Mayani Design set kistova - Unicorn Brush Set Spiral Black - recenzija

Makeup Revolution puder u prahu - Luxury Banana Powder Recenzija