Empties #18 iliti potrošeni proizvodi!

Dobrodošle u današnji post drage moje! Na redu je još jedan empties post, ali kratak. Ovaj mjesec nisam bogzna šta puno trošila,a tome ide i u prilog da se skoro pa uopće nisam šminkala pošto je bilo ljeto. Pa krenimo ... 


Kao i u svakom postu,imamo Mixu dvofazni čistač koji je moj holy grail. Jednostavno mi nema boljeg proizvoda od ovog, savršeno skine vodootpornu maskaru. 


Violeta vlažne maramice su fantastične za puno stvari u kućanstvu i jako su povoljne.


Ovo ljeto sam uspjela potrošiti pekmez od Olivala. Doduše imala sam ga dva ljeta tako da je svakako bilo vrijeme da se potroši. Imam osjećaj da su ove teglice nepotrošive. Ovaj pekmez je bio sasvim solidan, lijepog mirisa i odmah da boju. 


Malo sam radila čistitku među lakovima i ova prva dva se jednostavno ne mogu otvoriti. Probala sam na sve načine,ali ne ide, tako da su završili u smeću.Treći, prozirno rozi od Nicole sam slistila,jako je lijepa boja bila, lak je bio u setu sa bijelim kojeg sam odavno bacila. I Olival olovku za zanoktice bacam jer ju već jako dugo imam. 


Za ovu kremu imate recenziju ovdje. Koliko je volim,dovoljno govori činjenica da imam novu u torbi. 


Također i za ovaj fiksator imate recenziju. I dalje tvrdim da je jedan od boljih i kupit ću ga sigurno ponovno plus jako mi se sviđa njegova veličina, doslovno stane u svaku torbicu. 


I za kraj sam vam ostavila paket trepavica koje inače naručujem sa Ebaya, odlične su,a jeftine. Preporučam svakome! 


To je bilo to za današnji post,do idućeg vam šaljem puse,xoxo Lux:* 

Primjedbe

  1. Super potroseni proizvodi! Mixa odstranjivac sam htjela isprobati, ali vec duze vrijeme koristim ulje za skidanje sminke i puno mi je drazi nacin. Terra naturi kremu cu pogledati iduci put da isprobam.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Moje preporuke da ga isprobaš, ja osobno ne volim uljima skidati proizvode s očiju,samo sa lica. Svakako pogledaj, odlična je! :)

      Izbriši

Objavi komentar

Popularni postovi s ovog bloga

Garnier Botanical Cream sa grožđanom vodom

Mayani Design set kistova - Unicorn Brush Set Spiral Black - recenzija

Makeup Revolution puder u prahu - Luxury Banana Powder Recenzija