Empties #9 iliti potrošeni proizvodi!

Drage moje, dobrodošle u današnji post! Početak mjeseca znači jedno, a to je empties post. Pa dakle da ne dužim, idemo vidjeti što sam to potrošila u zadnji par mjeseci. 




















Za početak imamo dvofazna čistača koja su već klasika u mojim empties postovima, Mixa i Balea su odlični proizvodi za skidanje moje vodootporne maskare (nekad i u više slojeva hehe)!










Iduća na redu su dva saveznika za moju dnevnu njegu kose,a to je Balea Aqua serum koji ponovno imam u kolekciji (malo izmijenjene ambalaže). I Nivea dnevna krema, koja je bila čisto solidna, nemam šta reći loše, ali ja dnevne kreme ionako volim rotirati tako da sumnjam da ću je opet uzeti. 





Potrošila sam dvije sheet maske od Garniera koje su mi bile super, today. masku koju sam opet kupila, te garnier sheet za oči o kojoj ću vam pisati u idućem postu, skupa s još jednom garnierovom maskom. 




L'Angelica šampon je bio finog mirisa i dobro je obavljao svoj posao. Nivea mini šampone sam nosila na more i putovanja i dobro su mi došli. 








Avon mark. ruž mi je bio katastrofa, em boja, em tekstura te općenito cijeli ruž. Preskočite ovaj proizvod. Essence šljokićasta maskara je bila uspomena još iz osnovnjaka, ali sam se odlučila počet riješavati takvih stvari tako da ide u smeće.
 


Ovaj tuš je, mislim, od Revolutiona. Također ga preskočite, četkica mi je uvijek ostavljala trag na tušu i baš je ružno izgledalo. Catrice puder je jedan od mojih dražih i stalno ga iznova kupujem. 


O ovom L'oreal proizvodu imate recenziju, tako da svratite pročitati. 


Golden Rose crno ljepilo za trepavice je prvo crno koje sam probala i meni je odlično stvarno. I jako dugo traje tako da se isplati uzeti ga! 



Ako već duže čitate moje empties postove, onda znate da baš nisam vična tuširalicama i koristim ih za pranje kistova. Tako je bilo i s ovim od Palmolive-a i Balea. Tako da ne mogu reći ništa korisno o njima, osim da ovaj od Palmolive-a jako lijepo miriši na vaniliju. 




Nivea vlažne maramice sam nosila u torbi i koristila po potrebi, bile su solidne. Wickies vlažne maramice uvijek imamo doma i koristimo ih za sve i svašta. Kako imamo jedne u kupaonici i jedne u kuhinji, nekako smo uspjeli obje u isto vrijeme potrošiti. I više ih neću stavljati u empties, jer nema smisla. 




Ista stvar vrijedi i za blazinice. Većinom mi sve odgovaraju, ako će mi neke baš biti katastrofa, onda ću ih staviti u idući empties. 





Adria Spa sol za kupanje mi je jako pasala preko ljeta i nema je previše što mi se sviđa. Preporuke! 


Potrošila sam i neke bombice za kupanje, bile su solidne,ali kupljene su u Njemačkoj pa vam nemam šta reći o njima. 


Essence top i base coat stalno trošim i kupujem nove, meni je ovaj proizvod mrak, pogotovo preko ljeta kada ne želim da mi se lak izliže s noktiju već nakon dva dana. 


Ovaj Armanijev Si parfem sam potrošila prije nekog vremena i on ima jači miris od onog kojeg trenutno imam u kolekciji o kojoj sam vam pisala ovdje


Dr. Stribor gel za čišćenje mi je bio zanimljiv proizvod, ali veliku zamjerku imam na ambalažu i bolje bi bilo kad bi bila na pumpicu jer mi je ovako sigurno 50% proizvoda bezveze otišlo. 


I za kraj imam ovaj blender, koji se već stvarno isfucao. Mislim da je ovaj bio od Bipine marke i kupila sam za Valentinovo. Stvarno je dugo izdržao. 


To je bilo to za ovomjesečni empties post, nadam se da vam nije bio predugačak i da vam nije bilo naporno čitati. 


Xoxo,Lux:* 

















Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Garnier Botanical Cream sa grožđanom vodom

Mayani Design set kistova - Unicorn Brush Set Spiral Black - recenzija

Makeup Revolution puder u prahu - Luxury Banana Powder Recenzija