L'oreal Paris Volume Million Lashes excess waterproof


Dobrodošle u današnji post! Za danas vam donosim recenziju Volume Milion Lashes excess vodootporne maskare, koju sam kupila 5.4.2018. i svakako mislim da zaslužuje zasebnu recenziju.


Iako sam već dugo vremena vjerna Essence i Catrice maskarama, jer za malo novaca gotovo uvijek dobijem što mi treba, odlučila sam probati nešto novije i skuplje, kako bih vidjela jer ima razlike. Ova maska se našla u malo debeljuškastom izdanju, plava boja za vodootpornu, a mislim da je crvena za normalnu maskaru. Militraža joj iznosi 9 ml, što je malo manje nego većini maskara. Rok trajanja joj je 6 mjeseci, što je i uobičajeno za maskare te se ja trudim svakih tri mjeseca kupiti novu maskaru. 



Četkica joj je, čini mi se, gumena, makar nisam nigdje našla taj podatak. Dosta je dugačka i iako sam mislila da mi se neće svidjeti, zapravo mi je bila odlična i za gornje i donje trepavice. Usto, svidjelo mi se što je malo zakrivljena,te sam imala dojam da se tako odstranjuje višak maskare pa mi je od prvog korištenja bila odlična za korištenje. Boja je intezivno crna i meni se nikada nije desilo da mi se trusila ili da su mi se stvarale grudice, čak i nakon tri mjeseca korištenja.
Cijena joj je negdje oko 95 kn, ali nisam sigurna, stoga me ispravite ako griješim. 


Da sumiram, ova maskara je meni fantastična! Stvarno je obožavam, ali kako je meni kao studentu malo teže plaćati svaka tri mjeseca po 100 kn za maskaru, mislim da ću si je samo povremeno priuštiti. Dakle cijena mi je jedini minus koji mogu naći za ovu odličnu maskaru. 


Ako ste je i vi probale, javite mi kakva je. Nadam se da vam se svidio ovaj post. Xoxo, Lux:* 

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Garnier Botanical Cream sa grožđanom vodom

Mayani Design set kistova - Unicorn Brush Set Spiral Black - recenzija

Makeup Revolution puder u prahu - Luxury Banana Powder Recenzija