Catrice: The little black one volume maskara i Slim'matic ultra precise olovka za obrve



Dobrodošle u novi post, drage moje! Za danas sam vam pripremila recenziju dva proizvoda od Catrice. Pa ako vas zanimaju moji iskreni dojmovi o ovim proizvodima, nastavite čitati. 




The little black one volume mascara 



Ova me maskara prvenstveno osvojila svojom ambalažom,evo priznajem. Mislim,pogledajte je. Stvarno je predivna. Četkica je dosta sitna i tanka, te sam predvidjela ovu maskaru za donje trepavice. Međutim odlučila sam je probati i na gornjim trepavicama. Ova maskara je dosta vodenasta i dugo joj treba kako bi dobila onu teksturu savršenu za nanošenje. Kada sam je stavljala na gornje trepavice (uvijene) nakon nekog vremena bi mi se trepavice spustile, što mi se nikako nije sviđalo,jer ja od maskare tražim i volumen i dužinu i uvijenost. Nastavila sam je koristiti na donjim trepavicama i tu se pokazala sasvim solidna. Međutim,još jedna stvar me zasmetala,a to je da je maskara navodno vodootporna. Nije. To mi se još nikada nije dogodilo,stoga ću ovu maskaru ubuduće svakako izbjegavati. 


Slim'matic ultra precise 





Na preporuke moje najbolje frendice, odlučila sam dati malo više novaca i kupiti si ovu olovku za obrve od Catrice-a. Inače baš ne preferiram ovakve olovke na odvrtanje jer se brzo troše,a nemam živaca svaka dva-tri tjedna ići u dućan po novu olovku. Svejedno,odlučila sam je kupiti i mogu reći da nisam požalila! Jako je jednostavno raditi s njom i moguće je ili samo lagano popuniti obrve ili ih lijepo icrtati kako bi dlačice izgledale što prirodnije. Također, četkica na drugom kraju je čudo i obožavam je. Moje preporuke za ovaj proizvod, iako ću uz njega kupiti i normalnu olovku za šiljenje kako bi izbjegla paniku zbog brzog trošenja proizvoda haha!



Nadam se da vam se svidio ovaj post, recite mi da li vam se sviđaju postovi ovakvog tipa. Do idućeg puta, xoxo, Lux:* 

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Garnier Botanical Cream sa grožđanom vodom

Mayani Design set kistova - Unicorn Brush Set Spiral Black - recenzija

Makeup Revolution puder u prahu - Luxury Banana Powder Recenzija