Empties #10 iliti potrošeni proizvodi!

Dobrodošle u današnji post,drage moje! Danas vam pišem šta sam to potrošila u zadnje vrijeme te kratko mišljenje o svim proizvodima. Pa krenimo s maskama za lice... 





O ovim maskicama imate već napisanu recenziju pa neću duljiti. Recenzija vas čeka ovdje



Today maske redovito kupujem i jedne su mi od dražih, ne iritiraju mi lice i poslije njih mi je lice jako mekano. Sve preporuke. Ako želite detaljniju recenziju slobodno pišite. 


Za kosu sam ovaj put potrošila samo jedan proizvod,a to je tester ovog šampona. Nažalost, ništa konkretno ne mogu reći, solidan šampon,ali me nije oduševio nešto. Jako lijepo miriše. 


Nakon dugo vremena sam napokon potrošila ovaj gel za lice i sigurno neću više kupovati gelove ovakvog tipa, previše isuše lice zbog čega sam ga ja koristila jedanput ili dvaput tjedno i jako mi je dugo trebalo da potrošim. Osim toga, četkica mi nije baš higijenska. 


Garnier dvofazni čistač šminke s očiju mi je najdraži proizvod tog tipa uz Mixu. Jako lijepo skida moju vodootpornu maskaru i ne iritira mi oči. 


Balea wasaer spray aqua mi je super bila za instant osvježenje lica i dodatnu hidrataciju lica. 


Ovaj aceton mi je bio okej, ne mogu ništa posebno reći o njemu, nije me oduševio. 


Ovu kremu za ruke od Eveline sam koristila pa sigurno godinu dana. Ima predivan miris, jako se brzo upija i nikad mi nije suha koža bila poslije nje. Sve preporuke, ali svakako proučite sastav. 


Pobacila sam neke ''alate'' za nokte jer su mi ionako samo stajali. 


Ovaj gel za tuširanje od CD mi je bio fantastičan, lijepog mirisa i dobrog sastava. Ako ću opet kupovati neku tuširalicu,to će sigurno biti ova. 


Uriage balzam za usne mi je bio okej,ali malo mi je preskup. Dobiven je na dar. 


Peeling za lice od Savantesa (prirodna kozmetika) mi je bio super, jako je blag i nikada mi nije nekakav nered napravio na licu. 


A sada prelazimo na dekorativu ...


Potrošila sam moj voljeni puder od L'oreal Paris u nijansi 20 Sand. Meni je ovo HG puder i poslije njega mi ne pada na pamet neki drugi kupiti. Spas za mješovitu kožu. 


Essence vodootporne maskare jako volim i stalno ih rotiram, sve su mi super za gornje trepavice. 


Trebalo mi je otprilike godinu dana da potrošim ovog mališana od Avona. Bio je dobar sprej za fiksiranje, jedino je pri kraju počeo velike kapljice prskati pa ga nisam skroz do kraja potrošila. 


I korektor od Revolutiona mi je bio u redu, ništa posebno.


Nadam se da vam se svidio današnji post, do idućeg puta,xoxo,Lux:* 

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Garnier Botanical Cream sa grožđanom vodom

Mayani Design set kistova - Unicorn Brush Set Spiral Black - recenzija

Makeup Revolution puder u prahu - Luxury Banana Powder Recenzija