Empties #16 iliti potrošeni proizvodi!

Dobrodošli u današnji post,drage moje! Danas vam predstavljam što sam to potrošila prošlog mjeseca i svoje konacne dojmove o proizvodima. Slobodno se pretplatite na moj blog i nastavite čitati... 




Nedavno sam kupila Noelle uvijač za trepavice jer sam htjela neki novi. Činilo mi se da mi je stari uvijač izgubio funkciju. Ali kad sam isprobala ovaj uvijač, shvatila sam da to nije tako. On mi nije ništa napravio mojim ravnim trepavicama, u prvi mah ih podigne i sve izgleda super, ali nakon nekog vremena se trepavice spuste, tako da vam iz osobnog iskustva ne preporučam ovaj uvijač. Blendar sam kupila u Bipi,ali se stvarno ne sjećam marke. Bio mi je okej, ali čini mi se da je previše proizvoda upijao. 



Mixa dvofazni čistač je klasika kod mene, obožavam ovaj proizvod za skidanje vodootporne maskare. Himalaya pjena za čišćenje lica mi je bila odlična, jako nježna i efikasna. Vjerovatno ću je kupiti opet.


Ebelin blazinice su klasika, sasvim solidne. Lupilu vlažne maramice sam koristila za svašta i stvarno su dobre. 


O NYX korektoru sam pisala u ovom postu i držim se svega što sam tada napisala, jedino mi je žao što ga nema više i što četkica nije dovoljno dugačka da pokupi proizvod s dna. Citycolor Bold brow imam već godinama sigurno i bio mi je okej, ali neću ga opet kupovati. Razlog je što je ostavljao tragove na obrvama i bio je poprilično vidljiv što mi se nije svidjelo. 


Garnier Shet maske sam već par puta kupila i meni su generalno dobre, ali ne volim osjećaj koji takve maske ostave pa moram isprati. L'oreal Paris maska mi je izazvala crvenilo, te smatram da mi je prejaka. Kupila bi je opet jedino za T-zonu, na ostataku lica je ne bih koristila. Schaebens maska mi je bila okej, dvaputa sam je koristila i nisam primjetila neke razlike što se tiče prištića i mitisera tako da je neću uzeti ponovno. 


Ovaj crni omot je od sapuna kojeg sam uzela iz hotela u Beogradu kada sam bila i stavila sam ga tu u emptiese da vam kažem da si uzmite takve stvari jer je zgodno za prati blendere i četkice. Nivea UV face neću više nikada ponovno kupiti, sva sreća da sam imala ovaj tester prije uzimanja proizvoda. On mi je izazvao sitne prištiće po cijelom licu i iskreno nisam sigurna da li je od njega ili je to alergija na sunce. U svakom slučaju preskočite ovaj proizvod. Balea kupka za noge mi je bila super, ugodan miris i super za spa dan. Ovakvo pakiranje vam je dostatno za dva puta tako da je zgodno priuštiti si neku pedikuru doma. 


I došli smo do kraja empties proizvoda. Jako sam sretna kada vidim da dosta toga trošim i pokušavam smanjiti količinu stvari koju imam. Nadam se da vam se dopao ovaj post i ostavite komentar ako se koristili neki od ovih proizvoda! 


Do idućeg posta vam šaljem puse,xoxo, Lux:* 

Primjedbe

  1. Još jedan divan post! :) Morat ću isprobati neki Himalaya proizvod! ;)

    onlymaja.blogspot.hr

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ljepotice! Baci oko, meni su zasad odlični :)

      Izbriši
  2. Super post. Garnier Aqua Bomb maska za lice je super. Ja je koristim i oduševljena sam njezinim učninkom na koži.

    New Post - http://www.exclusivebeautydiary.com/2019/06/clarins-multi-active-day-cream-gentle_5.html

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

Popularni postovi s ovog bloga

Garnier Botanical Cream sa grožđanom vodom

Mayani Design set kistova - Unicorn Brush Set Spiral Black - recenzija

Makeup Revolution puder u prahu - Luxury Banana Powder Recenzija