Revlon - Dramatic Definition maskara i Colorstay 24 hrs wear puder

Dobrodošle u današnji post,drage moje! Danas vam pišem o Revlon maskari i puderu. Ako vas zanima kako su se meni dopali ovi proizvodi, nastavite čitati! 



Maskara ima crno-ljubičastu ambalažu. Donji dio je mat,a gornji ljubičasti sjajan. Maskara ima 8.5 ml što je neka okej militraža. Rok trajanja joj je 6 mjeseci,kao i kod većine maskara. Vodootporna je,što znate ako me pratite već neko vrijeme jer samo takve maskare uzimam. Ne podnosim preslikavanja i trušenje. Boja joj je 251 Blackest Black. 



Sama četkica ima jako razdvojene iglice, te ne zahvaća puno proizvoda. Što je super s jedne strane - daje dužinu, ali nema nimalo volumena jer je teško pokupiti malo više maskare od ovog što je prikazano na slici. Četkica je dugačka,ali je vrlo lako raditi sa njom. Sve u svemu, ovo je jedna sasvim solidna maskara ako tražite dužinu bez volumena. Ja je neću ponovno kupiti baš zato jer ne daje volumen koji je meni i mojim malenim trepavicama potreban. 


Uzela sam ovaj puder još prije ljeta i uzela sam nijansu koja mi je sada nažalost presvijetla, ali sam nosila ovaj puder par puta te vam mogu prenijeti dojmove o njemu. Ovaj puder je namijenjen za kombiniranu i masnu kožu,kako ja imam kombiniranu odlučila sam uzeti baš ovaj. Inače imate ovaj puder namijenjen svim tipovima kože. Ovaj puder ima SPF 15 što je veliki plus, te ima 30 ml. 


Pumpica radi odlično i cijeli puder je jako težak,odnosno kvalitetnu ambalažu ima što mi se jako sviđa. Na poklopcu piše da traje 24 sata,ali normalno da nitko neće toliko dugo nositi puder. 



Lagan je na licu, te se može nadograđivati. Stvarno daje prekrasan izgled licu, te mu je rok trajanja čak 24 mjeseca, što je odlično jer ne biste ovaj puder trebali nositi na dnevnoj bazi već samo za neke posebne prilike, kao što ću ga ja nositi. 



Sastojci ovog pudera su podugački i svjesni ste da je to čista kemija koja će naškoditi vašem licu nakon dugotrajnog nošenja, zbog čega preporučam rjeđe nošenje kao što sam već rekla. Puder bi se trebao potrest prije upotrebe,ali ja to svaki put zaboravim i imam osjećaj da to ništa ne znači. Dakle, ovaj puder je odličan za neke svečanije prilike jer će zaista izdržati sve i svašta. Cijenjen u svugdje u svijetu i zaista vam ga preporučam ako često imate neke važne događaje. 


Do idućeg posta vam šaljem puse,xoxo Lux:* 

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Garnier Botanical Cream sa grožđanom vodom

Mayani Design set kistova - Unicorn Brush Set Spiral Black - recenzija

Makeup Revolution puder u prahu - Luxury Banana Powder Recenzija