Empties #8 iliti potrošeni proizvodi!


Nakon dva mjeseca stiže još jedan empties post. Meni su ovakvi postovi najdraži jer vidim koliko točno čega trošim i pokušavam se sudržavati od kupnje dok ne potrošim proizvode. Koliko sam prije bila u stanju kupovati, toliko sam sada u stanju planirati šta mi sve treba i mnogo više volim ovakav režim nego da imam tisuće otvorenih krema,tuširalica i sl. Pa krenimo s prvim proizvodom, a to je...




Funtastic by United Colors of BENETTON – toletna voda koju sam dobila na poklon u petom razredu od tadašnje simpatije (prije skoro 10 godina!) i čuvala sam ju iz sentimentalnih razloga. Nedavno sam odlučila prestati čuvati takve stvari, počela ga opet koristiti i evo potrošila. Miris mi je bio savršen u prijelaznom razdoblju iz proljeća u ljeto, jako je lagan i cvjetni i odgovarao mi je. Ne znam da li ga se još uvijek može kupiti,ali ako imate svoje male princeze koje vole lijepo mirišati mislim da bi im se ovaj parfem jako svidio.



Idući proizvod je Ebelin aceton za nokte. Za acetone nemam nekakve posebne želje i potrebe, samo da dobro skine lak. Ovaj je dobro obavljao svoj posao i vjerovatno ću ga opet kupiti jer idem češće u DM nego u Muller ili Bipu.  Međutim ako ste osjetljivi na mirise,preskočite ovaj jer je čak i meni miris nekad smetao koliko je jak.






 Bevola Eye Make-up Remover je odlično obavljao svoj posao i skidao je i moja dva sloja vodootporne maskare! Jedino što mu zamjeram je ambalaža, tj. otvor kroz koji proizvod ide jer mi se skoro svaki put sve izlilo po lavabou,pa mislim da sam pola proizvoda, jel, bacila. Tako da bih voljela da promijene ambalažu i onda bi bilo super.




    Garnier Fructis Miraculous Oil je ulje koje sam obožavala! Ali više nisam sigurna da li se može uopće više kupiti jer ga ja nisam više našla. Neka mi netko javi molim vas! Uzela sam neki drugi od Garniera,ali čini mi se da to nije to isto ulje. Ugl. ovo ulje je moja kosa obožavala, zaista lijepo nahrani kosu i ne ostavlja masni film, već se praktički odmah upije (ovisi koliko suhu kosu imate). Moje preporuke za ovaj proizvod. 



    I još jedan Garnier Fructis proizvod, ovaj put regenerator, koji sam dobila na poklon i bio mi je dobar, ali ne mogu reći da me nešto pretjerano oduševio. Regenerator kao regenerator. Imao je jako lijep miris i nije mi dodatno mastio kosu.

Na kraju mjeseca vas čeka veliki empties post, malo sam rasjepkala post kako ne bi bio predugačak. Nadam se da vam se sviđaju ovakvi tipovi posta i pišite mi u komentarima što ste vi potrošili!

XOXO, Lux :* 

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Garnier Botanical Cream sa grožđanom vodom

Mayani Design set kistova - Unicorn Brush Set Spiral Black - recenzija

Makeup Revolution puder u prahu - Luxury Banana Powder Recenzija