NEW IN - Kolovoz 2018.

Dobrodošle na moj novi post! U zadnje vrijeme sve manje kupujem kozmetičke proizvode jer pokušavam minimalizirati stil života, ali ipak si neke stvari moram kupiti. Pa ako vas zanima što sam to kupila u kolovozu, nastavite čitati! 


Evo, na jednoj slici je uglavnom najbitnije što sam kupovala. 

Balea Wasser Spray Aqua mi se činio kao zgodna zamjena za terminalnu vodu i tako je bilo, osvježi mi lice i nakon šminkanja mi stopi sve praškaste proizvode i šminka izgleda odlično. Također sam ga koristila i prije dnevne/noćne kreme kako bih dobila što više hidratacije i mislim da mi lice stvarno izgleda dobro trenutno.

Balea Haarmilch od Manga sam kupila na preporuku jedne cure s instagrama i oduševila se! Uz Garnier masku o kojoj sam pisala u prošlom postu ( ovdje ) mi je ovo mlijeko bilo glavni saveznik ovog ljeta i stvarno je bilo odlično, nije mi mastio kosu i divno je kosa mirišala poslije njega. Plus što ima stvarno dobar sastav i ne sadrži silikone koje izbjegavam koliko god mogu.

Balea natopljene blazinice sam uzela u svrhu raznih putovanja na koje nisam htjela nositi i odstranjivač i blazinice i sve ostalo, tako da mi se ovo činilo kao najzgodnija opcija. Ne mogu reći da me oduševilo i da je skidalo sve odmah,ali svakako je bilo od pomoći i jednostavnije za korištenje.

Od Essence sam uzela Top Coat i Base Coat koji su mi uvijek potrebni i ove proizvode obožavam jer mi uz njih lak stvarno jako dugo izdrži što mi je posebno važno na moru kada ne želim lak popravljati svaka dva dana. Ovdje imate moju kolekciju Essence lakova koje koristim u kombinaciji s ovim dvojcom.   

Kupila sam i Essence-ovu vodootpornu maskaru I Love Extreme, koja mi je jedna od dražih maskara i uvijek joj se vraćam, nema joj ravne za moje trepavice. 

Također sam kupila od Ebelina rašpice za nokte i spužvicu, te o njima još ne mogu reći neke konkretne dojmove, solidni proizvodi za tu cijenu.

Od L'oreala sam kupila ovaj dva u jedan bronzer i highlighter čija me ambalaža jako živcira jer pan nije dobro zalijepljen,a ispod se nalazi nepotrebna četkica koju sam tek nakon kupnje pronašla. Okej je proizvod, ali ništa posebno.
Dok puder obožavam i stalno ga iznova kupujem, što nije ni čudo, s obzirom da je ovaj puder drag većini cura s masnom i mješovitom kožom.


I to bi bilo to za ovaj New In, nadam se da vam se sviđaju ovakve male recenzije. Xoxo, Lux :* 

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Garnier Botanical Cream sa grožđanom vodom

Mayani Design set kistova - Unicorn Brush Set Spiral Black - recenzija

Makeup Revolution puder u prahu - Luxury Banana Powder Recenzija