Empties #13 iliti potrošeni proizvodi!

Dobrodošle u današnji post,drage moje! Početkom svakog mjeseca pišem empties post,pa tako i ovog mjeseca. Doduše, u veljači nisam baš puno kozmetike potrošila tako da će biti kraći post ovaj put. Pa da ne dužim,krenimo s prvim potrošenim proizvodom! 


Riječ je o Lupilu vlažnim maramica s maslinovim uljem. Ima ih 100 komada u paketu, što mi se jako sviđa. Maramice trošim na dnevnoj bazi,bilo da pobrišem nešto, ili skinem šminku prvo (zatim sa umivalicama i svim ostalim). Ove su mi odlične i često ih koristim, nisu mi izazvale nikakve probleme i nježne su. Sigurno će se opet naći u potrošenim proizvodima. 




Iduće na redu su neki alati za šminkanje. Za početak imamo OVS 20 make-up wedges koje sam napokon potrošila. To je ova bijela spužvica. Trošila sam ovo čitavu vječnost, doslovno se ne sjećam ni kada sam ih kupila, što je stvarno loše. Gumenaste su i ne preporučam takve jednokratne spužvice, nikako mi se nisu sviđale. Osim njih imamo i ovu silikonsku spužvicu koja je bila hit prije nekog vremena. Isto proizvod koji ne bih preporučila, stvarno nepotrebno. Osim njih, ostale dvije spuživce, tirkizne, manja i veća, su mi bile super. Ne sjećam se od kud sam ih uzela,ali znam da mi je veća u početku bila čudna,a kasnije sam se naviknula na nju. Mislim da je ona od Ebelina,a za ovu manju se stvarno ne sjećam.


Kao i uvijek, imam ove Cien vatice za skidanje šminke od 140 komada. Mama i ja svaku večer potrošimo bar tri komada,a nekada i više, tako da nam je ovo svakako isplativo. A blazinice su odlične stvarno, nemam nikakvu zamjerku za njih. Možete ih kupiti u Lidlu. 


Terra Naturi micelarna voda za čišćenje s aloe verom za mješovitu do normalnu kožu mi je jedan proizvod kojeg sam obožavala, od njegovog djelovanja do mirisa. Sigurno ću ga kupiti opet, plus odlično je što je veganski proizvod. Također sam i potrošila Garnier eye make-up remover koji mi je najdraži skidač vodootporne maskare s očiju. Nemam mu zamjerku nikakvu. 


Essence Camouflage+ matt concealer mi je bio super, mislim da je on dušu dao za osobe koje imaju sklonost izbijanja sebuma po cijelom licu, svakako ga ne bih preporučila osobama sa suhom kožom lica i općenito sušim područjem oko očiju. Carmex lip balm je bio jedan sasvim solidan proizvod, možda sam ga u krivo vrijeme koristila jer zima i mentol ne idu skupa, ali sve u svemu jedan dobar proizvod. 



I to je to od mojih potrošenih proizvoda za veljaču. Recite mi, da li volite postove ovakvog tipa? Do idućeg puta vam šaljem puse, xoxo, Lux:* 

Primjedbe

  1. U Nizozemskoj sam prvi put kupila Carmex labelo jer sam zaboravila ponijeti svoje od kuće. Ovo mi je preporučila cura iz Litve i uistinu je divno!


    onlymaja.blogspot.hr

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Stvarno je, samo je stvoreno za toplije dane :) Hvala ti na komentaru :*

      Izbriši

Objavi komentar

Popularni postovi s ovog bloga

Garnier Botanical Cream sa grožđanom vodom

Mayani Design set kistova - Unicorn Brush Set Spiral Black - recenzija

Makeup Revolution puder u prahu - Luxury Banana Powder Recenzija