Guerlain - skupna recenzija + makeup look

Dobrodošle u današnji post,drage moje! Danas vam pišem recenziju skupljeg brenda koji se zove Guerlain. Sjedište im je u Parizu, Francuska. Ovaj brend je osnovao Pierre François Pascal Guerlain i to 1828. godine. Pa prvo par riječi o samom brendu ... Svakako si pripremite kavicu ili čaj i uživajte u čitanju!



Francuska parfemska kuća Guerlain već skoro dva stoljeća živi za ljepotu i kreativnost što ih svrstava među najstarije i najpopularnije brandove. Od svog samog početka 1828. se ponose svojom proizvodnjom koja je isključivo u Francuskoj i to na dva mjesta. U povijesnom gradu Chartres se proizvodi Guerlain make-up i premium kozmetika, dok u Orphin se rađaju Guerlain mirisi. Obje lokacije spajaju ne samo tradicija, već i umjetnički know-how i moderna tehnologija.

Sve je počelo s kemičarom i inovatorom Pierre-François P. Guerlainom koji je brandu udahnuo život i uložio sav svoj talent. Ubrzo je osvojio srca visokog društva, a polovicom 19. stoljeća njegovo ime je bilo u svim modnim krugovima. Parfem Guerlain je odmah postao popularan i do danas ima svoje obožavatelje širom svijeta. Kozmetika Guerlain skriva u sebi mnogo dragulja, a jedan od njih su perle Guerlain Météorites koji će biti pravo blago u vašoj kozmetici. (izvor: NOTINO

Na Notinu možete naći razne njihove proizvode, kao i Douglasu. 



Ja sam na poklon od dragog prijatelja dobila dva proizvoda za usne, dvije olovke za oči i pet sjenila za oči,ali tri nijanse. Pa krenimo za početak s proizvodima za usne.


Guerlain Maxi Shine-471

Prvi proizvod je ovaj sjaj za usne koji možete naći na Notinu trenutno na sniženju za 156,30 kn,ali nema ove nijanse,već neke druge. Na Douglas stranici (ovdje) također možete naći te sjajeve,ali ne i ovaj moj, pa zaključujem da moj sjaj nije više u prodaji. Tu je cijena 249,00 kn. 


NOTINO za ovaj proizvod kaže: 
Sjaj za usne Guerlain Maxi Shine osigurat će vašim usnama krasan izgled.

Svojstva: hidratizira i omekšava usne, savršeno ocrtava usne, svjetlucaju se, pruža usnama jarku boju, za dugotrajni efekt
Način upotrebe: Nanesite manju količinu sjaja za usne radi trenutačnog efekta većeg volumena. Ostavite da se osuši.


Kao što vidite iz swatch-a,ovaj sjaj daje lijepu laganu boju, nema jaku pokrivnu moć niti pigmentaciju, već daje nježno rozu boju fuksije. Jako lijepo se nanosi i zaista daje dojam većih usana. Na kraju posta ćete naći makeup look s ovim sjajem. 

 Guerlain 014 Toffe top 


Ovaj proizvod nisam mogla nigdje naći, bar ne u ovoj ili sličnoj ambalaži pa pretpostavljam da je također povučen iz prodaje. 



Iz swatch-a vidite da je ovo jako lijepa nude nijansa, sa nekakvim shimmer-astim česticama. Sam ruž ima fantastičan miris,kao i lagano prekrivanje. Smatram ga idealnim za svaki dan. Lagano se nanosi, potrebno ga je popravljati i nije dugotrajan. Izrazito je kremast i ugodan na usnama. 



 Guerlain The eye pencil - 01 Black Jack i 02 Jackie Brown 


Ove olovke sam našla na Douglas sajtu (tu) po cijeni od 215,00 kn. Oni kažu kako je olovka: “Sve u jedan” kajal i olovka za oči dugotrajna je, ne preslikava se i vodootporna je te kombinira boju s vinil sjajem za oštru, preciznu liniju i mekoću gela za smoky liniju.. 



Ne slažem se da možete ovom olovkom izvući oštru liniju,to jednostavno ne možete ni s jednom olovkom za oči. Dugotrajna je i teško ju je skroz skinuti. Smokey look se može odlično napraviti sa ovim olovkama i smeđa je dosta tamna tako da bi bila idealna za žene koje ne vole crnim olovkama orubljivati oči. Pigmentirane su i jako mekane. Mana im je što se moraju šiljiti,ja osobno ne volim takve olovke. 


Guerlain eyeshadow mono - 02 Brownie & Clyde, 03 Blue's Brothers i 12 Pink Pong 

Ova sjenila možete naći na Notinu - gdje ih trenutno nema te na Douglas stranici. Tamo koštaju 269,00 kn. Dobila sam samo jedno sjenilo koje nije gratis, sva ostala su u plastičnim posudicama. Notino kaže za ova sjenila: Sjenila za oči Guerlain Écrin 1 Couleur omogućit će vam da osjenčite kapke po svojim predstavama, a svako šminkanje dobit će novu dimenziju.
Svojstva: ima dugi vijek trajanja, lako se nanosi, pri nanošenju ne praši, prirodnih je boja, satenski efekt, za dnevnu i noćnu šminku. 


02 Brownie & Clyde 

Ova nijansa je jedna hladna,smeđa mat nijansa. Odlična je za pregib kapka i jako pigmentirana. Trusi se,ali minimalo te se stvarno lijepo nanosi na kapke. 

12 Pink Pong

Ovo sjenilo mi se najmanje sviđa, razlog tome je što nije mat pa se šljokice doslovno rasprše po cijelom licu i nema onako lijepi sedefasti sjaj već sami shimmer. Osim toga, ovo je stvarno lijepa pink boja, swatch ćete naći niže,kao i od svih nijansi. 

03 Blue's Brothers 

Ova plava je također mat, jako tamna, mislim da nemam sličnu nijansu u svojoj kolekciji. Divno se blenda i za nju važi sve isto kao i za smeđu nijansu. Btw valjda ste svjesni da ovu zlatnu ambalažu neću nikada baciti?! 


 Swatchevi svih nijansi. Jako su vjerno prikazane, i posložene su po redu i kako mi se sviđaju. Smeđa najdraža, a pink najmanje draže. Sve skupa čine dobar makeup look koji možete vidjeti niže! 


     Ovdje nosim ruž u nijansi 014 Toffe Top 

Ovdje nosim sjajilo br. 471 

Nadam se da vam post nije bio predugačak, stvarno sam se potrudila i dala sve od sebe. Ako ste došli do kraja samog posta,svaka vam čast. Do idućeg posta vam šaljem puse,xoxo, Lux:* 



*POST NIJE SPONZORIRAN* 

Primjedbe

  1. Divni proizvodi! :)

    onlymaja.blogspot.hr

    OdgovoriIzbriši
  2. Svida mi se sto si navela i nesto o samom brendu. Nisam probala nista od njihovog brenda, a i nisam pretjerano upucena kakvi su proizvodi. Makeup look koji si napravila je odlican, nijansa ruza ti predivno stoji.
    Pogledala sam i neke tvoje starije postove, svida mi se kako pises kao i slike tako da sam te zapratila ��

    beautybydorotea.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti puno draga! :)) Drago mi je da ti se sviđa moj blog :*

      Izbriši

Objavi komentar

Popularni postovi s ovog bloga

Garnier Botanical Cream sa grožđanom vodom

Mayani Design set kistova - Unicorn Brush Set Spiral Black - recenzija

Makeup Revolution puder u prahu - Luxury Banana Powder Recenzija