Empties #14 iliti potrošeni proizvodi!

Dobrodošle u današnji post,drage moje! Kao i na početku svakog mjeseca,tako vam i sada donosim empties post, odnosno pregled što sam sve potrošila u ožujku. Nema puno stvari tako da ovo neće biti dugačak post. Nadam se da volite postove ovakvog tipa! 






Prva stvar koju sam potrošila je ovaj Nature Box šampon od ulja avokada. Generalno mi je ovaj šampon bio super, jedino mi je problem što malo ubrza mašćenje kose s obzirom na ulje avokada. S tim u vezi, mislim da će najbolje odgovarati osobama sa suhom kosom,a najmanje onima kojima se puno masti. Više vam preporučam njihove regenaratore nego šampone. 



Iako sam rekla da ću proslijediti ovo mlijeko za tijelo, ipak nisam i izuzetno mi je drago. Predivnog je mirisa i odlično za kožu. Ne treba ga puno,pa traje jako dugo. Odličan je i sigurno ću si kupiti ponovno, samo vjerovatno drugi miris. 



Ovo su mi bile odlične blazinice,pa sam ih morala staviti u ovaj post,sve preporuke! 


Ovaj proizvod imam već jako dugo i slabo sam ga koristila pa sam ga bacila. Mogla sam zamijeniti bateriju, ali kažem nisam ga imala naviku koristiti pa mislim da je bolje da završi u smeću. 


Murad kremu sam dobila u tester pakiranju pa i dalje nisam sigurna što mislim o njoj. Nekako mi je njena sama tekstura bila premasna i teška. Veliki je plus SPF, ali ne bih rekla da kontrolira lučenje sebuma. 


Mixa dvofazni čistač je vjeran proizvod u mojoj postavi i u ovakvim postovima. Najbolje mi skida vodootpornu maskaru i nježan je za oči. 


Garnier sheet maske često koristim,ali počeo mi je smetati onaj tanak sloj koji ostavljaju nakon skidanja. Nemam osjećaj da mi zapravo podiraju u kožu,već više kao da stoje na njoj. Balea kura je bila okej, ali nekako kao da mi je zamastila kosu. Možda nisam dovoljno isprala, svakako ću još koji put probati. Alverde kupka za stopala ima najdivniji miris ikada! Ova vrećica mi je bila dostatna za dvije kupke i sigurno ću opet kupiti. 


Beauty kiss vlažne maramice su bile relativno okej,ali nije mi se sviđao osjećaj kože nakon njih. Ne bih vam preporučila ovaj proizvod. 


I za kraj par sitnica, a to je ovaj neki sjaj kojeg sam držala iz više sentimentalnih razloga,ali sam ga odlučila baciti. Rašpica mi se već sva isfucala,kao i beauty blender od GR (post ovdje), jedna stvar koju sam otkrila poslije je da je počeo vremenom sve više proizvoda upijat te se teško prao. Mislim da zbog toga više neću uzeti ovaj set blendera. 


I to je to za današnji post, slobodno ostavite komentar i pretplatite se na moj blog ako već niste. Do idućeg puta vam šaljem puse,xoxo,Lux:* 



Primjedbe

  1. Koristila sam jedan Nature box sampon i nine mi se pretjerano svidio. Mixa odstranjivacsam prije htjela uzeti i na kraju nisam, izgleda odlicno. Garnier sheet maske sam koristila i bile su mi sasvim solidne.

    beautybydorotea.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mislim da nikoga nisu previše očarali njihovi šamponi. Uzmi si svakako,meni je fantastičan!
      Hvala ti puno na komentaru :*

      Izbriši
  2. Odličan post. Od ovih proizvoda sam koristila Mixu i odlična je. :)

    Novi post - www.minniearts.com

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

Popularni postovi s ovog bloga

Garnier Botanical Cream sa grožđanom vodom

Mayani Design set kistova - Unicorn Brush Set Spiral Black - recenzija

Makeup Revolution puder u prahu - Luxury Banana Powder Recenzija