Moja večernja rutina 2019.

Dobrodošle u današnji post,drage moje! Kao što vidite,danas ću vam pričati o svojoj večernjoj rutini. Odmah da kažem da imam još par stvari koje ću izmijeniti (kao npr.dnevna krema itd),ali trenutno je ovakvo stanje. Pa krenimo po redu! 



Budući da ja šminku nosim većinom na dnevnoj bazi, pogotovo ako radim i sl., onda mi je uvijek prvi korak skidanje šminke sa očiju Mixa dvofaznim čistačem. On mi se pokazao najboljim za skidanje vodootporne maskare, te me ne peče za oči i jako je nježan. Naravno,ja uvijek pazim da mi ne uđe u oko te pažljivo skidam šminku. Drugi korak je skidanje ostatka makeupa s lica. Znam da će me mnogi ''kamenovati'' zbog ovog, ali ja uglavnom prvo vlažnim maramicama lagano (ne trljajući) skinem šminke koliko mogu. Brend vlažnih maramica mi nije toliko bitan. Nakon toga prelazim na pjenu ili gel. Uglavnom ih kombiniram,kako koji dan i koju količine šminke sam nosila, te gel koristim u kombinaciji sa Foreo uređajem. Himalaya gel mi je sasvim solidan i nemam zamjerku za njega,a o Terra Naturi pjeni sam pisala ovdje


Nadalje, nakon toga prođem još lagano po licu ili Alverde ili Biobaza miceralnom vodom. Mislim da su one manje štetne od Garnier miceralne,ali opet bih ih htjela izbaciti. Aldverde je pri kraju tako da mi to neće biti problem. E tu je sada dio koji bih htjela promijeniti, umjesto ovih proizvoda htjela bi uvesti tonik za kožu jer sam čula da su oni puno bolje. Pa ako mi preporučate neki tonik, pišite slobodno u komentare. 


I zadnji, i meni najvažniji korak je njega. Gotovo uvijek pošpricam lice ovom vodicom od Balea, ali planiram si priuštiti Avene ili neki drugi brend. Hidratacija je najbitnija i mislim da ovo doprinosi tome da mi lice izgleda svježe i zdravo. Ovisno o danu, nekad koristim Alverde noćnu kremu kad osjetim da mi je potrebna veća njega,a nekada koristim Garnier Botanical Cream o kojoj možete tu naći recenziju. Također mi je i ta krema pri kraju, te sam u potrazi za novom. Nakon toga nanosim deblji sloj karite maslaca od Mala od lavande o kojem isto imam recenziju. Ovaj maslac je odličan za moje usne, pogotovo jer često nosim mat ruževe i ovo spašava moje usne! 


I to bi bilo to od moje rutine! Naravno da još neke dijelove trebam uvesti kao što je npr. serum, uskoro ću si uzeti barem Balea Aqua serum,on mi je odličan, ali razmišljam i o drugim serumima, te kao što sam već rekla, htjela bih početi koristiti tonike umjesto miceralne vodice. Još ću svakako raditi na svojoj rutini, ali sam poprilično zadovoljna kakva je sada. Nadam se da vam se svidio ovaj post i da vam je bio zanimljiv! 


Do idućeg posta vam šaljem puse,xoxo,Lux:* 

Primjedbe

  1. Ja trenutno skidam sminku sa Skintegra uljem, super mi je jer mogu i tekuce ruzeve i sve oko ociju skinuti pa mi ne trebaju dodatno maramice ili nesto slicno. Kakav ti je Foreo, mislis da se isplati? Sto se tice tonika meni su Balea (rozi) i Ziaja (acai berry) bili odlicni, cula sam pohvale i za Afroditin Clean up hydro tonik. Karite maslac je odlican iako ga u posljednje vrijeme ne koristim toliko cesto. Odlicni proizvodi i super si opisala svoju rutinu 😊

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. O tome sam i ja razmišljala, mogla bi se odvažiti probati skidati na taj način. Iskreno, meni Foreo nije ništa revolucionarno, daje lijepi osjećaj ''baby'' kože, ali mislim da se to može sa skoro svakom spravicom,neovisno koliko košta. Je li Balea rozi za suhu kožu? Vidjet ću kakvi su ti tonici (hvala ti na preporukama!). I hvala na komentaru,puse! :)

      Izbriši

Objavi komentar

Popularni postovi s ovog bloga

Garnier Botanical Cream sa grožđanom vodom

Mayani Design set kistova - Unicorn Brush Set Spiral Black - recenzija

Makeup Revolution puder u prahu - Luxury Banana Powder Recenzija