Empties #6 iliti potrošeni proizvodi!


Dobrodošle u današnji post,drage moje! Budući da sam ove godine odlučila dovesti u kontrolu svoje bloganje, napravila sam si otprilike raspored izbacivanja postova i odlučila staviti empties post na početku svakog mjeseca kako bih izbjegla gomilanje stvari i pisanje neprekidnog posta koji je i vama,vjerujem,teško čitati kao i meni pisati. Pa da vidimo što sam ja to sve potrošila u 3. mjesecu. 



Krenimo od preparativne kozmetike za lice... 




Kao i uvijek, potrošila sam svoja dva omiljena dvofazna čistaća za oči. Njima vrlo lako odstranjujem šminku sa očiju, bilo vodootpornu ili ne. Garnier i Mixa su stvarno odlični brendovi. Također,ako netko zna još bolje dvofazne čistaće slobodno neka napiše u komentar, otvorena sam za isprobavanje novih stvari. 

Usto, ovdje se našla i moja omiljena Micelarna voda od Garniera,koju uvijek iznova kupujem i nikad nisam imala nikakve neugodne reakcije na nju tako da je jako volim. Nećete mi vjerovati ako vam kažem da sam ovu L'oreal Pure Clay Exfo masku koristila godinu dana! Stvarno je izdašna, i traje duže od 10 korištenja,tako da je svakako isplatljiva. Definitivno ću si kupiti neku njihovu novu masku (kad odlučim koju haha!).



Zatim na red dolazi preparativna kozmetika za tijelo:




Tu sam potrošila samo dva proizvoda,a to je ovaj Ziaja Creamy shower soap cashmere koji je fantastično mirišao i stvarno razmišljam da si kupim full size proizvod iako ovakve proizvode koristim stvarno rijetko. 
Našao se tu i Pepe Rosa Body cream, čiji mi se pak miris nikako nije sviđao i jedva sam se natjerala da potrošim taj tester size. 



Od proizvoda za kosu potrošila sam ... 



                     

L'angelica Shampoo Seboregolatore s odličnim,osvježavajućim mirisom. Šampon je zelene boje i meni nekako baš miriši na čistoću, odlično mi opere kosu i s njim mi se nekad razdoblje pranja kose produži na tri dana. Osim njega,potrošila sam i ovaj L'oreal proizvod s kojim sam imala love-hate odnos, i koliko mi je dugo u kupaonici nisam ni sigurna da se može uopće kupiti. 


Potrošila sam puder ... 



                     

Tj. dva! Obadva su mi bila pri kraju i iako su mi bili pretamni za ovo razdoblje godine,iskoristila sam ih kad sam se šminkala iz zabave i sl. Dakle, L'oreal Infallible 24H-Matte je moj HG proizvod! Apsolutno ga obožavam i stvarno je odličan za mješovitu kožu, dok Fit me! je ipak više za normalnu kožu (koju danas skoro nitko nema,ali dobro) stoga mi se koža brzo mastila s njime, mislim da ga više neću kupiti. 

Proizvodi za usne: 



                    

Ne znam za vas, ali meni su Essence olovke za usne super pristupačne cijenom i stvarno odlične kvalitete. Ne volim davati puno novaca za olovke koje trošim na dnevnoj bazi,pogotovo za nude, stoga mi je Essence odličan. Potrošila sam olovku za šiljenje 11 in the nude i na odvrtanje kojoj ne znam nijansu. Također, nakon dugo vremena sam si uzela labello koji se troši brzinom svjetlosti pa ga više neću uzimati. 



                  

I za kraj, tu se našao Rosal Perfect you odstranjivač laka bez acetona, koji mi je bio čisto solidan,ali nije me nešto oduševio. I Revolution Aqua Seal Liquid Eye Primer kojeg mi je ostalo još malo,ali nisam više mogla otvoriti bočicu pa sam ga bacila, njega ću svakako ponovno kupiti jer imam puno Revolution paletica. 


To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam je bilo ugodno čitati i recite mi ako ste vi koristili nešto od ovog, osim toga,slobodno pišite u komentarima kakve postove želite da pišem! 




Xoxo, Lux :* 

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Garnier Botanical Cream sa grožđanom vodom

Mayani Design set kistova - Unicorn Brush Set Spiral Black - recenzija

Makeup Revolution puder u prahu - Luxury Banana Powder Recenzija