7 Fashion Questions Tag


Dobrodošli u današnji post! Iako sam prvobitno namjeravala napraviti OOTD post,ovih dana me bolest shrvala i našla sam drugu opciju,a to je ovaj tag. Njega su napravile dvije blogerice: a to je Iva (njen post pročitajte ovdje) i Maja (njen post pročitajte ovdje). Upravo me Iva inspirala na ovaj post i da preispitam svoj stil malo. Pa ako vas zanima,nastavite čitati...
            Image by _Anastasia_

1. Kako bi opisala svoj stil?
Opisala bih ga kao jednostavan, ležeran i svakodnevan. Ne volim previše osobno eksprementirati sa odjećom iako mi je super vidjeti kako ostale žene nose razne odjevne predmete. Ja se više držim stare klasike, monokromatskih odjevnih predmeta i laganih linija.

2. Za koje odjevne komade smatraš da svaka djevojka/žena treba imati u svom ormaru?
Svakako dobar komad traperica, bijela košulja, kaput u ludoj boji i mala crna haljina,svakako. Osim toga, svaka žena bi trebala imati dobar par čizama i tenisica i voila, spremna je na sve!

3. U kakvim te se kombinacijama najčešće može vidjeti?
Najčešće sam u trapericama i nekoj basic majici,te tenisicama. Volim udobnost i mislim da je to prije svega najbitnije. Nakon udobnosti tek na red dolaze modni trendovi.

            black and white, hair, and cute image

4. Tvoja omiljena frizura je...
Najviše volim svoju ''nemarnu'' frizuru. Nakon što operem kosu,stavim pjenu za volumen i ulje, držim u ručniku neko vrijeme kako bi dobila lagane,prirodne kovrče i samo je malo osušim. Osim te frizure, volim ispeglati kosu za posebne prilike,iako se što trudim što manje to raditi,a i obožavam pletenice, tj. takozvanu riblju kost.

5.Omiljeni dizajner ili dućan u kojem najviše voliš kupovati?
Nemam omiljenog dizajnera, jer ruku na srce, ne volim materijalizam današnjeg svijeta i mislim da se stvari ne bi trebale toliko skupo prodavati jer je neko ime na njima... A dućani u kojima volim kupovati su najčešće H&M i Pull&Bear jer su cjenovno i kvalitetom jako dobri i uvijek nađem nešto za sebe.

6. Modni trend koji bi voljela da ostane ili da se vrati je...
Nakon dužeg razmišljanja,stvarno nemam na umu nijedan modni trend. Ionako mislim da ih ne bi trebali slijediti, nego se odjevati kako poželimo.

7. Koji ti je omiljeni odjevni predmet iz ormara?
Volim svoj zeleni džemper koji valjda jedini nonstop nosim po zimi, i siva lažna bunda! J


woman, hildeee, and tumblr image


Kako vam se svidio ovaj post? Pišite mi što mislite. :)
XOXO,Lux :* 

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Garnier Botanical Cream sa grožđanom vodom

Mayani Design set kistova - Unicorn Brush Set Spiral Black - recenzija

Makeup Revolution puder u prahu - Luxury Banana Powder Recenzija