Kolekcija #Essence lakova za nokte



Dobrodošli u današnji post! Kao što naslov kaže,danas ću vam pokazati svoju kolekciju essence lakova i napisati koju riječ o svakoj nijansi posebno. Pa krenimo ...




Prva,bijela (33 wild white ways) nijansa je najbolja bijela koju imam. Jako dugotrajna i s dva sloja odlično izgleda na noktima, pogotovo ljeti! Također,može se koristiti kao intezivna baza za neke slabije lakove.

Druga, roskasta (24 indian summer) nijansa je ona koju obožavam nositi ljeti, baš je prava ljetna, i nije previše roza za mene koja inače ne volim tu boju baš. Također je dugotrajna.

Treća, nekakva mauve (56 you and me?) nijansa se nedavno pridružila kolekciji i mislim da je baš savršena za prijelazna razdoblja i odlično izgleda na noktima. 




Četvrta, lila (81 so what?) nijansa je moja najdraža boja, obožavam ovu ljubičastu na noktima, jako je dugotrajna i već vidim da ću najviše nositi u jesen i zimu.

Peta, plava (30 let's get lost) nijansa je uz rozu najviše korištena u ljetnom periodu. Divna,plava nijansa koja me podsjeća i nebo i more istovremeno me uvijek podigne. Vidite i sami da već poprilično potrošena što je znak koliko je volim. 


I zadnja šesta, crna (46 black is back) nijansa je ona koju svi imamo, zaista je odlična i nosim je cijele godine. Sa crnim lakom se nikada ne može pogriješiti,zar ne? :) 



I za kraj vam predstavljam dva pomagača koji pomažu da ovi lakovi ostanu još dugotrajniji i stvatno ih volim. Mislim da su essence lakovi odlični kvalitetom, količinom i cijenom! Svatko si ih može priuštiti i nećete požaliti.

Kako vam se sviđa ovakav tip postova? Da li i vi podsjedujete essence lakove u svojoj kolekciji?

Xoxo,Lux:* 

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Garnier Botanical Cream sa grožđanom vodom

Mayani Design set kistova - Unicorn Brush Set Spiral Black - recenzija

Makeup Revolution puder u prahu - Luxury Banana Powder Recenzija