Empties #12 iliti potrošeni proizvodi!


Dobrodošle u današnji post,drage moje! Ne znam za vas,ali ja osobito volim ovakve empties postove čitati, te onda i pisati. Mislim da se tako na jednom mjestu mogu naći dojmovi o različitim proizvodima,a i osvijestim si koje stvari trošim više,a koje manje,te tako kontroliram što kupujem i trudim se ne biti hrčak. Ova kutijica se napunila u cijelom prvom mjesecu ove godine i ovih zadnjih par dana,ima tu dosta stvari, pa krenimo redom. 




Potrošila sam čak dva parfema, oba dva su mi bila pri kraju. Više o njima možete pročitati u mom postu Moja kolekcija parfema. Zasada imam samo Si od Armanija i Girlfriend od JB-a. Uz to sam za Božić dobila od mame još jedan Si, jer mi je to najdraži parfem. Ali uskoro će mi rođendan,pa vjerujem da ću dobiti još koji parfemčić od nekoga. 



Ove Duchesse blazinice iz Mullera su mi bile fantastične,ali ovaj put su mi se sve nekako raspadale. Ne znam da li sam samo dobila neke s greškom ili su ih promijenili? Nadam se da nisu, jer bi to bila prava šteta. Cien su odlične, i super mi je što ih puno ima,čak 140 komada. 


Ove vlažne maramice iz Spara su bile solidne, svidjelo mi se što su s Aloe verom i kamilicom,te mi nisu izazvale nikakve probleme. Ja maramice koristim za puno toga, te ponekad i za čišćenje lica (znam,grozna sam),ali nekad mi je lakše s tim prvo skinut šminku pa te onda krenut sa normalnim čišćenjem lica. 



Mislila sam da ovo veliko pakiranje od Batiste-a nikada neću potrošiti,a evo uspjela sam. Mislim da neću u skoro vrijeme kupovati ovaj suhi šampon jer imam još mini verziju i mislim da mi se ona više isplati jer nisam fanatik korištenja proizvoda ovakvog tipa. Inače, lijep miris i stvarno radi svoj posao. 



Mene samo nemojte pitati za mišljenje o gelovima za tuširanje, jer ih stvarno jako rijetko koristim. Ovo od Nivea sam potrošila za čišćenje kistova,a ovaj minić sam uzela iz hotela u Italiji gdje sam bila i njega sam čak i koristila. Ovakve proizvode smatram besmislenim,jer se nitko od nas ne znoji toliko po cijelom tijelu da bi se morao mahnito prati. Drugačija stvar je za ljude koji cijeli dan obavljaju neke fizičke poslove,ali ja stvarno nisam među njima (čitaj: student koji samo grije stolicu, ne učeći, nažalost).



Dvofazne čistače koristim k'o luda, jer na dnevnoj bazi nosim vodootporne maskare. Potrošila sam Mixu i Niveu, te mi je Mixa mrvicu draža,ali oba dva proizvoda svoj posao obavljaju odlično. Ovaj tonik od Terre Naturi je F A N T A S T I Č A N. Obožavam ga,stvarno mi lijepo zaokruži rutinu čišćenja, divno miriši i nije mi izazvao nikakve nerede na licu. 


Eveline gold serum za celulit sam posudila od mame jer ga ona nije koristila, i mogu vam reći da ovaj proizvod nenormalno hladi, k'o stvoren je za ljetne noći + ima sitne zlatne šljokice. Što se tiče celulita, ne mogu vam tu puno reći jer nisam bila redovna u korištenju i puno stvari još tu igra ulogu, ali koža mi svakako bila glađa i zategnutija. Adria Spa losion od limunske trave i naranče mi je bio super, jako lijepog mirisa i ugodan na koži. Za Niveu ne mogu ništa reći,jer je ovaj tester premali da bi se išta moglo zaključiti. 


Dove dezić mi je bio solidan, ali neću ga više kupovati jer se pokušavam više okrenuti prirodnijim stvarima, a ovo nije nimalo prirodno. Potrošila sam kao svaka žena hrpu britvica, te sam napokon odlučila kupovati muške britvice,jer su ženske bez ikakvog razloga skuplje,a i slabije nekad. 


Alverde maskica mi je bila super, nekima je jako isušila lice,pa preporučam samo masnokožcima koji nisu inače osjetljivi. Sierra Bees balzam ima svoju recenziju ovdje, trebalo mi je skoro godinu dana da potrošim,a i mehanizam odvratanja se pokvario,to je jedina zamjerka koju mu mogu naći. Balea serum je razvikan na sve strane,a i s razlogom,stvarno je super proizvod za sitne novce. Nivea kreme sam nekako uspjela u isto vrijeme potrošiti. Recenziju za noćnu kremu možete naći tu, a dnevna mi je isto bila odlična. Međutim sada tražim neke druge alternative, ali postoji mogućnost da se vratim ovima.  


Pobacala sam i neke ''alate'' za šminkanje koji su se istrošili ili potrgali, Deborah kist već jako dugo imam, ovaj blender mi je bio odličan, ne znam čiji je točno,ali nije RT, nadam se da ću njihov uskoro probati. 



Trepavice sam kupila u Importaneu u nekom dućanu s nakitom i bile su fantastične,ovo mi je samo podsjetnik da ih odem opet kupiti. Neko mini lijepilo se posušilo i potrošila sam bazu od Catrice, odlična mi je bila i sigurno ću si je opet uzeti. Odlično odgovara mome licu. 


Bijele nijanse obično mahnito trošim preko ljeta,pa su se sada našla tu čak dva ta laka. Essence mi je bio bolji od Maybelline. Colorama je nekako nedovoljno pigmentirana,koliko god slojeva stavila. A Essence je baš ona kreč bijela koju ja osobno jako volim i dugo mi drži na noktima. 


O Revolution mono sjenilima sam pisala zaseban post,još na početku bloganja,pa evo ga - recenzija. Stvarno su mi bili odlični za tu cijenu. Catrice olovka je stvarno potrošena do kraja.. Kada sam je zadnji put išla šiljiti jer sam trebala dovršiti obrve, samo je ostalo ovo. Možete zamisliti koliko sam bila ljuta na sebe jer nisam ranije išla kupiti novu olovku. Opet podsjetnik, ne čekaj zadnji čas da kupiš stvari koje koristiš svaki dan. 


I zadnji proizvodi su ove dvije maskare koje već imaju svoje recenzije pa neću duljiti. Catrice The little black one volume maskara i Essence Volume Hero maskara. 


Nadam se da vam ovaj post ipak nije bio predug i da ste sve uspjeli pročitati. Ja sam jako ponosna na sebe kada vidim koliko stvari potrošim jer ne volim biti materijalist koji samo gomila stvari koje ne koristi. 

Do idućeg posta,šaljem vam puse, xoxo, Lux:* 

Primjedbe

  1. Baš me zanima ovaj Balea serum, vidim da ga često hvale. Isprobala sam neki Batiste šampon za suho pranje, ali u rozom pakiranju i nije me se dojmio jer ostavlja bijeli trag na kosi. Jedino mi se sviđa njegov miris. Sva sreća la sam ga na jednom od posjeta Cineplexxu i Ladies Nightu,a i malo je pakiranje pa će se potrošiti kad je frka. Od suhih šampona bio mi je odličan Klorane jer ne ostavlja tragove na kosi i daje lijepi volumen.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni je super, mislim ima i dobru cijenu, pa zašto ga ne probati? :) Mogla bih Klorane isprobati, jer sam jedino s Batiste samponom imala iskustva.

      Izbriši

Objavi komentar

Popularni postovi s ovog bloga

Garnier Botanical Cream sa grožđanom vodom

Mayani Design set kistova - Unicorn Brush Set Spiral Black - recenzija

Makeup Revolution puder u prahu - Luxury Banana Powder Recenzija